Selecteer een pagina

Sportieve Partners & Netwerken

Maak nu een afspraak

Naast alle activiteiten die de praktijk in haar eigen centrum uitvoert zijn we ook graag betrokken bij andere sportieve initiatieven of bedrijven.

Onderstaand vind u een overzicht van onze partners in de regio van ‘s-Hertogenbosch en wat de samenwerking inhoudt. Denkt U dat U of uw organisatie ook een samenwerking met onze praktijk kan aangaan?

Aarzel dan niet en neem contact op via telefoonnummer 073 614 05 05 of mail info@fysio4denbosch.nl

 

Bossche Boulders Fysio 4 Den Bosch

Het kan gebeuren dat je een (kleine) blessure hebt opgelopen tijdens het boulderen of een blessure waar je last van hebt tijdens het boulderen. Dit is natuurlijk heel vervelend. Om je hiermee te helpen, hebben de Bosche Boulders wekelijks een gratis fysiotherapie inloopspreekuur verzorgd door Fysio 4 Den Bosch. Middels een korte analyse van de klacht, kun je meer inzicht krijgen in wat je misschien juist wel of juist niet moet doen tijdens het boulderen.

www.bosscheboulders.nl

DBN 22 voetbal fysio

Voetbalvereniging DBN’22 & Fysio 4 Den Bosch zijn een sportieve samenwerking aangegaan om de Selectie en andere elftallen te begeleiden. Het selectie-elftal heeft een Screening, Analyse en Performance meting gekregen aan het begin van het seizoen en de spelers worden gevolgd middels ons SpelerVolgSysteem. Hierdoor kunnen trainer, speler en therapeut inzicht krijgen in haar presteren en fitheid.

 

 

https://www.dbn22.nl/

Jan van Arckel Fysio 4 Den Bosch

Praktijkhouder Victor heeft jarenlang bij deze club in Ammerzoden gevoetbald en draagt deze een warm hart toe. We zijn al jaren bordsponsor en zien diverse spelers door de jaren heen van de club om het fit door het seizoen te begeleiden.

www.vv-janvanarckel.nl/

TPC Maaspoort Fysio 4 Den Bosch

Een van de eerste sportverenigingen waar Fysio 4 Den Bosch een workshop heeft verzorgd is TPC de Maaspoort. Dit is destijds voor de jeugd geweest waar we diverse tenissers voor hebben gezien. Al snel volgde de begeleiding van het prestatieve team. Naast de tennisblessures hebben we inmiddels ook kennis opgedaan van de padelblessures, een sport die op TPC de maaspoort kan worden uitgeoefend en ook snel zich verder verspreidt in de reste van het land. 

www.tpcmaaspoort.nl/

Run2Day Fysio 4 Den Bosch

Als buren was de link snel gelegd om een samenwerking aan te gaan. Het eerste initiatief wat er is geweest, namelijk een gezamenlijk inloopspreekuur met de podotherapeut was een groot succes. Inmiddels lopen patienten en clienten regelmatig de deur bij elkaar binnen voor een hardloopanalyse, schoenmeting/advies of vragen over sportblessures.

www.run2day.nl/

SportcentredeDieze Fysio 4 Den Bosch

Na het vestigen van onze partner praktijk Fysio de Dieze in het sportcentre is er een samenwerking ontstaan om patienten een goede en betaalbare sportomgeving aan te bieden waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en er goede groepslessen zijn. Onze therapeuten kunnen meedenken in een goede invulling van haar sportwensen bij het sportcentre.

www.sportcentre.nl/

Tennisschool kreemers Fysio 4 Den Bosch

Naast het promoten van andere sporten, proberen we mensen ook op een leuke manier met een bepaalde sport kennis te laten maken. Een van de partners die we hiervoor hebben is Tennisschool Tom Kreemers. Deze tennisschool biedt op diverse tennisclubs in de regio van ‘s-Hertogenbosch tennislessen aan. 

www.tstk.nl/

Schoudernetwerk Fysio 4 Den Bosch

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopeden & fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van schouders. Onze therapeut Kim is lid van het netwerk om zo optimale zorg te kunnen leveren aan patiënten met schouderproblematiek.

www.schouderfysiotherapie.nl/

ClaudicatioNet therapeuten bieden gesuperviseerde looptherapie aan patiënten met PAV en onderscheiden zich door het begeleiden van patiënten in het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl. De kwaliteit van de behandeling wordt geborgd door een set aanvullende kwaliteitsvoorwaarden waaraan Claudicatio therapeuten voldoen. Binnen onze praktijk is fysiotherapeut Iris hierbij aangesloten.

www.claudicationet.nl

hartfalen netwerk specialist - Fysio 4 Den Bosch

Fysiotherapeuten in ’s-Hertogenbosch e.o. hebben een unieke samenwerking voor patiënten met hartfalen opgezet. Onze therapeut Niels Lucas is gespecialiseerd in hartfalen en is ook onderdeel van het Hartfalen Fysiotherapie Netwerk. Door samen te werken met het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) en met de sportgeneeskunde van het Sport Medisch Centrum JBZ worden er afspraken gemaakt, scholing georganiseerd, is er kennis uitwisseling en zijn de nieuwste ontwikkelingen bekend.

www.hartfalenfysiotherapie.nl/