Afspraak maken

Voor fysiotherapie kunt u op meerdere locaties terecht bij Fysio 4 Den Bosch:

  • Centrum (van Berckelstraat 32 – 38)
  • Paleiskwartier (Hugo de Grootlaan 20)
  • Boschveld (Copernicuslaan 301)

Telefoon: 073 61 405 05
Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Telefonisch zijn we te bereiken op nummer: 073 61 405 05. Als wij aan het behandelen zijn, zijn wij niet altijd in staat om de telefoon aan te nemen. Wanneer u onze voicemail inspreekt bellen wij u zo snel mogelijk terug. 

Email: info@fysio4denbosch.nl
U kunt ons ook mailen op info@fysio4denbosch.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wanneer u een afspraak wil maken via e-mail vermeldt u dan uw klacht, telefoonnummer, naam, geboortedatum en postcode en huisnummer. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak.

Behandelafspraken wijzigen of annuleren
U kunt telefonisch afspraken maken en/ of wijzigen. Wij verzoeken u tenminste 24 uur van te voren uw afspraak af te melden.  Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de zitting bij u in rekening te brengen. Uw afspraak 24 uur van tevoren afmelden kan persoonlijk, telefonisch, per mail of via het antwoordapparaat. Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van Fysio 4 Den Bosch B.V. van toepassing.

Contactformulier