Selecteer een pagina
burnout preventie fysio 4 den bosch
Burnout fysio 4 den bosch
Wat is een Burnout?

Stress is niet ongezond en een heel normaal verschijnsel om te kunnen functioneren. Pas als er tegenover stress langdurig onvoldoende herstel plaatsvindt, dan wordt stress een probleem. Burnout is het gevolg van langdurige stressklachten zonder herstel waardoor het stresssysteem is ontregeld. Als stresshormonen te vaak en te lang in je bloed circuleren dan richt dat schade aan in het brein en de rest van je lichaam. Je lichaam herstelt niet meer en verliest alle energie.

Samenwerking Burnout Preventie Brabant

Fysio 4 Den Bosch is een samenwerking aangegaan met Burnout Preventie Brabant zodat wij ons samen kunnen richten op de preventie en herstel van Burnout. 

Stressklachten en burnout hebben een lichamelijke en een psychische component. Herstel van het lichaam wordt beinvloed door ontspanning, gezonde voeding en beweging. Daarnaast coaching van het psychische herstel waarbij de cliënt werkt aan zelfinzicht en gedragsverandering op identiteitsniveau.

Fysio 4 Den Bosch zal zich inzetten voor het onderdeel van beweging. Daarnaast kunnen wij de mensen met een burnout naar de juiste professionals binnen het Burnout Preventie Brabant netwerk doorverwijzen.

Behandeling Burnout klachten

Heeft u last van burnout klachten? Neem dan contact op met onze praktijk door te bellen naar: 073 614 05 05 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.