Selecteer een pagina

Hardloop Analyse

Maak nu een afspraak
Wat is een Hardloop Analyse?

Een hardloop analyse is voor ieder niveau hardloper een goede manier om zijn of haar loopstijl in kaart te brengen. Ongeacht intensiteit, afstand of frequentie die iemand voor de sport wil bereiken. Daarnaast kunnen we middels de analyse testen of u een verhoogd risico loopt om een blessure te ontwikkelen. Zo kan er in een vroeg stadium al preventief worden ingegrepen om deze kans te verkleinen.

De analyse

Tijdens de analyse wordt er uitgebreid ingegaan op uw wensen en eventuele aanwezige klachten waar u vragen over heeft of wat er bijvoorbeeld tijdens de intake naar voren is gekomen. Na de analyse kunt u direct aan de slag met de tips van de therapeut, in overleg kan de eventuele behandeling hierop worden aangepast of een speciaal trainingsschema op worden ingesteld.

 

Voor wie is een hardloopanalyse geschikt?

Een hardloop analyse is geschikt voor iedere hardloper die klachten ervaart, beter wil presteren of wil beginnen met hardlopen.

 

Beter Hardlopen – Beweegprogramma

Na het in kaart brengen van uw niveau en loopstijl kunt u deel nemen aan het beweegprogramma “Beter Hardlopen”. Dit programma is ontwikkeld voor hardlopers van ieder niveau om hun hardloop doelen te kunnen behalen. Bent u net gestart met hardlopen maar krijgt u klachten of bent u aan het trainen voor een marathon? Dan is dit beweegprogramma precies iets voor u.

Hardloop analyse fysio 4 den bosch
beter hardlopen fysio 4 den bosch
hardloop analyse fysio
Afspraak maken?

Heeft u vragen over een hardloopanalyse of wilt u graag een afspraak maken?  Neem dan contact op met onze praktijk door te bellen naar: 073 614 05 05 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.