Selecteer een pagina

Podotherapie

Wat is podotherapie?

Podotherapie is een erkend specialisme op het gebied van voeten en houdingsproblemen. Podotherapie kan lichamelijke klachten behandelen, verminderen en preventief werken.

Podotherapeuten zijn erkende paramedici en voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Bij diverse problematiek zoals bijvoorbeeld enkel-, knie-, heup-, en rugklachten, kunnen er onderliggende problemen aanwezig zijn in de voet dan wel de houding. Een kijk op deze klachten door een podotherapeut kan hierbij een belangrijk onderdeel zijn.

 

Podotherapeut Serge Fysio 4 Den BoschPodotherapie bij Fysio 4 Den Bosch

Binnen de praktijk van Fysio 4 Den bosch biedt PodoMed uit Veghel haar diensten aan. Serge van Podomed is elke woensdag ochtend aanwezig op de van Berckelstraat. Wanneer u contact op wilt nemen, of een afspraak wilt maken met PodoMed, verzoeken wij u hen direct te bellen op telefoonnummer 0413-362516. Zij kunnen u verder helpen met het maken van een afspraak.

PodoMed heeft een reputatie opgebouwd in de sportwereld vanaf 1986. Daarnaast kunt u ook voor niet sportgerelateerde voetklachten bij hen terecht.