Blessure Preventie Screening

Maak nu een afspraak
Blessure Preventie Screening

Jaarlijks ontstaan meer dan 4,5 miljoen sportblessures. Dat is een enorm aantal. Bij Fysio 4 Den Bosch kunnen we sporters testen om te kijken of zij een verhoogd risico lopen om een blessure te ontwikkelen. Zo kan in een vroeg stadium al preventief worden ingegrepen om de kans te verkleinen dat jij als sporter door een blessure langs de kant staat.

De Blessure Preventie Screening bestaat uit een zevental tests die aangevuld kunnen worden met een hardloopanalyse en eventueel een specifiek fysiotherapeutisch onderzoek. Tijdens deze tests wordt lenigheid, stabiliteit en kracht getest waarna de resultaten besproken worden. Hieruit volgt, indien nodig, een advies met oefeningen om te werken aan het verbeteren van deze sportspecifieke vaardigheden

Alle sporters komen in aanmerking voor de Blessure Preventie Screening dus het maakt niet uit of je voetbalt, volleybalt, hardloopt of zwemt.

De kosten zijn gelijk aan die van een intake, onderzoek en behandeling. Afhankelijk van uw vraag kunnen kosten wel of niet vergoed worden door de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met de praktijk. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een Blessure Preventie Screening of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 073-6140505 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.