Selecteer een pagina

Zwangerschapsconsult

Fysiotherapie & Diëtetiek

Maak nu een afspraak
rugpijn_zwangerschap_fysio 4 den bosch
Zwangerschap_Fysio 4 Den Bosch
Consult bij Zwangerschap

Ben je zwanger en heb je vragen over gezond bewegen en voeding tijdens de zwangerschap? Wij helpen jou graag met een advies consult. Zo ga je zo gezond mogelijk je zwangerschap door en proberen we klachten te voorkomen.

  Consult Fysiotherapie
  Je krijgt informatie en tips over waar je op moet letten op het gebied van sporten, houding en bewegen tijdens de zwangerschap. Als je klachten hebt, zoals rug- of bekkenpijn, kijken we hier ook naar. Onze fysiotherapeut kan je begeleiden bij het aanpassen van je bewegingspatroon om eventuele ongemakken te verminderen.

  Consult Diëtist
  Voeding speelt een essentiële rol tijdens de zwangerschap. Bij dit consult krijg je informatie en tips over welke voedingsstoffen je nodig hebt om jou en je baby gezond te houden. Samen kunnen we bekijken of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en je eventueel een passend voedingsplan aanbieden.

  Vergoeding
  Beide consulten worden mogelijk vergoed door je zorgverzekering, waarbij diëtiek vanuit de basisverzekering wordt vergoed en fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten en je kunt focussen op een gezonde zwangerschap.

  Afspraak maken?
  Je kunt bij zowel de fysiotherapeut als diëtist een consult plannen, of bij een van de twee, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeur. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

  Telefoon: 073 614 0505

  E-mail: info@fysio4denbosch.nl

  Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen tijdens deze bijzondere periode van je leven en streven ernaar om jou en je baby een gezonde start te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen aan een gezonde en gelukkige zwangerschap kunnen werken!

  Fitness Mama_Fysio 4 Den Bosch
  Mama Fitness_Fysio 4 Den Bosch
  oefening Mama Fitness_Fysio 4 Den Bosch