Selecteer een pagina
Second Opinion
Wilt u duidelijkheid over uw klacht en een gepast advies?
Maak nu een afspraak
Wat is een second opinion?

Een second opinion is het vragen van de mening van een andere zorgverlener dan degene die jou al behandelt. Wanneer je twijfelt aan de mening en/of behandelwijze van jouw arts (of andere zorgverlener) dan kun je bij een tweede zorgverlener terecht voor een second opinion. Zo kunt u ook bij onze therapeuten terecht voor een second opinion.

 

Hoe werkt een second opinion

Een second opinion bij Fysio 4 Den Bosch is opgebouwd uit een vraaggesprek, fysiek onderzoek en fysiotherapeutische diagnose. Het onderzoek kan ook worden ondersteund door echografie; een beeldvormend onderzoek dat uw spieren, pezen en gewrichtsbanden nauwkeurig en comfortabel in beeld kan brengen.

Aan de hand van dit onderzoek zal u vervolgens een verslag krijgen waar de bevindingen in worden toegelicht. Zo krijgt u zelf een goed beeld van de klacht en kan de fysiotherapeut of een andere zorgverlener direct een behandelplan opstellen. 

echografie onderzoek fysio 4 den bosch
second opinion den bosch
second opinion fysio den bosch
Wordt een second opinion vergoed?

Wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt een second opinion vergoed van de zorgverzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan gelden onze tarieven voor reguliere behandelingen. Deze vindt u hier.

Afspraak maken 

Heeft u interesse in een second opinion? Maak dan een afspraak via 073 – 614 05 05 of stuur ons een mail via info@fysio4denbosch.nl