fbpx
Selecteer een pagina

Iris van Bussel

BIG-nummer: 09922086104
Maak nu een afspraak

Ik ben Iris van Bussel, geboren en getogen in Schijndel en inmiddels alweer twee jaar woonachtig in Vught. Vanaf de Havo ben ik erg geïnteresseerd geraakt in het functioneren van het menselijk lichaam. Naast de fascinatie voor het functioneren van het menselijk lichaam, vind ik het enorm tof om mensen beter te leren kennen en hierdoor beter te behandelen, begeleiden en coachen naar het gewenste doel.

Na de middelbare school ben ik met veel enthousiasme gestart met de opleiding fysiotherapie in Heerlen. Aangezien de opleiding goed staat aangeschreven heb ik het Brabantse land tijdelijk verlaten en ben ik verhuisd naar Limburg. Na een stage in Zuid-Afrika heb ik de opleiding in December 2016 afgerond. In Januari 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Fysio 4 Den Bosch, terug van weggeweest in Brabant.

 

Iris_oefenen_benen

 Verder ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met tennissen, boksen en Do It Yourself (D.I.Y.). Daarnaast hou ik van ondernemende vakanties; zo ben ik gaan kanoën in Zweden, heb ik in IJsland rond getrokken en staat dit jaar backpacken in Vietnam gepland.

Als een bewogen en enthousiaste fysiotherapeut is het mijn passie mensen in beweging te brengen. Door middel van een duidelijke, individuele en motiverende behandelaanpak wil ik mensen controle geven over hun eigen gezondheid. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik claudicatio therapeut en geef ik een beweegprogramma gericht op het verbeteren van conditie en/of afvallen.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor een echo van heup-, knie- en schoudergewricht, waardoor ik een concreter behandelplan kan opstellen voor spier- en gewrichtsklachten. Daarnaast start ik September 2019 met de master musculoskeletale revalidatie om manueel- en mogelijk ook orofaciaal (kaak/gezichts-) therapeut te worden.

 

Behandeltechnieken
CV
  • Fysio 4 Den Bosch
  • Hogeschool Zuyd in Heerlen, Fysiotherapie
  • Elde College Schijndel