Selecteer een pagina

Revalidatie na Covid-19

Maak nu een afspraak
Revalidatietraining (ex-) corona patiënten

Heeft u een periode van Covid-19 doorgemaakt en heeft u nog problemen bij uw dagelijks functioneren thuis, op werk of tijdens sport? Wij bieden hulp aan herstellende corona patiënten.
Vermoeidheid, spierklachten, longproblemen, ademhalingsproblemen maar ook angst om weer te gaan bewegen kunnen factoren zijn die mensen beperken om de draad weer op te pakken.
Het is aan te raden om dan zo snel mogelijk te starten met fysiotherapie. Ook als u niet in het ziekenhuis heeft gelegen kan de fysiotherapeut helpen bij uw herstel.

Wat kan de fysiotherapeut voor u betekenen?

In eerste instantie wordt er een intakegesprek gepland met de fysiotherapeut. Als u niet in staat bent naar de praktijk te komen, kan de fysiotherapeut bij u aan huis komen. (Voor een aan huisbezoek dient u wel een verwijzing te hebben).
In dit gesprek zal het beloop aan bod komen en brengen wij uw fysieke klachten in kaart. Ook inventariseren wij uw wensen. In overleg met u zal dan een revalidatieprogramma worden opgesteld dat specifiek is afgestemd is op uw mogelijkheden en wensen. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel uw fysieke als mentale herstel.
Samen met de fysiotherapeut gaat u aan de slag om uw conditie en kracht weer te verbeteren. Om zo de vermoeidheid verminderen en u weer deel kunt nemen aan uw dagelijkse activiteiten.

Vergoeding en verwijzing

Door de uitbreiding van het basispakket kunnen ex-coronapatiënten met langdurige klachten minimaal zes maanden lang gebruik maken van paramedische zorg. Voor Fysiotherapie- en oefentherapie: maximaal 50 behandelingen.

De nodige behandelingen worden vooralsnog direct vergoed via de basisverzekering van de patiënt. Het enige wat de verzekerde zelf moet betalen, is het eigen risico van zijn/haar zorgverzekering.

 

Afspraak Maken

Wilt u een afspraak maken voor een revalidatietraining of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de praktijk via 073 614 05 05 of stuur een email naar  info@fysio4denbosch.nl

 

corona revalidatie fysio 4 den bosch