Selecteer een pagina

Therapie aan huis

Maak nu een afspraak

Therapie aan huis

Wanneer u niet of nog niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bieden wij u de mogelijkheid aan om de behandeling aan huis te verzorgen. Dit kan het geval zijn na een operatie aan bijvoorbeeld uw knie of een nieuwe heup. Onze fysiotherapeuten staan dan graag voor u klaar en komen u thuis behandelen.

 

Wat zijn de voordelen?

Als u niet vanwege fysieke klachten naar de praktijk kunt komen is het uiteraard voordelig dat er een therapeut aan huis komt. De behandeling aan huis komt overeen met die in de praktijk. Er vindt een intake gesprek plaats en er wordt een behandelplan voor u opgesteld. De fysiotherapeut kan daarna samen met u bepaalde oefeningen thuis uitvoeren in uw eigen vertrouwde omgeving.

 

Word het vergoed?

Let er op dat u een verwijzing nodig heeft om fysiotherapie aan huis vergoed te krijgen. Overleg met uw huisarts/specialist en uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden.

 

Afspraak maken voor therapie aan huis

Wilt u meer weten over fysiotherapie aan huis en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs voor een eerste gesprek en te bespreken wat uw klacht is.

Bent u nog niet bekend bij ons? Geen probleem!

U kunt contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 073-6140505 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.