Selecteer een pagina

Personal Medical Training

Maak nu een afspraak
Personal trainer den bosch
personal medical training den bosch
personal training den bosch
Wat is Personal Medical Training?

Personal Medical Training is fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bij een blessure, ziekte of aandoening bent u gebaat bij een persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut omdat zij u begleiden vanuit een medisch oogpunt. Ook als u nog niet bekend bent met fitness en graag wilt beginnen met sporten dan kan dit een mooie overgang zijn naar het zelfstandig sporten. Tijdens de trainingen traint u uw spierkracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en functionele stabiliteit.

 

Introductie Pakketten 

Bent u nieuw met fitness, wilt u revalideren of heeft u een steuntje in de rug nodig om een specifiek fitness doel te halen? Dan past Personal Medical Training helemaal bij u!

 

Pakket 1 

Kosten: € 49,00

Wat krijg je?

  • Fittest – Afname van diverse testen voor een indruk van de lichamelijke conditie bij de start van het fitnessprogramma. O.a. wordt gemeten
  • lichaamssamenstelling (gewicht, vetpercentage)
  • bloeddruk
  • VO2Max (uithoudingsvermogen)
  • saturatie (hoeveelheid zuurstof in het bloed).
  • De fittest wordt besproken en je ontvangt een duidelijke rapportage.
  • Na afloop van de fittest krijg je een introductie in de fitnesszaal en er wordt een persoonlijk trainingsprogramma voor je samengesteld.

Tijdens een tweede sessie (30 minuten) ingepland ter evaluatie. Hierbij doen wij verschillende testen opnieuw en kijken wij naar jouw vooruitgang. Daarnaast wordt je geadviseerd over hoe jij het beste verder kunt en wordt jouw persoonlijke trainingsschema bijgeschaafd. Zo kun gericht en verantwoord aan de slag blijven om jouw kracht-, conditie- en/of hersteldoel te behalen.

 

Pakket 2 

Kosten: € 99,00

Wat krijg je?

  • Als pakket 1.
  • Daarnaast krijg je een extra Personal  Medical Training (1 uur) sessie. Gedurende deze sessie kijkt de trainer met je mee of de oefeningen goed en effectief gedaan worden en waar ruimte voor verbetering is. Daarnaast word je verder begeleid en passen we het trainingsschema, indien nodig, voor je aan.

 

Wanneer de introductie goed bevalt kunt u ook door blijven trainen met uw Personal Medical Trainer.

Kosten: € 62,50 (1 uur; 1 of 2 personen).

 

Inschrijven Personal Medical Training

Wilt u onder begeleiding trainen? U kunt zich inschrijven via mail: : info@fysio4denbosch.nl of telefoon: 073 614 05 05

Maak kennis met onze personal trainers!