Selecteer een pagina

Handtherapie

Maak nu een afspraak
handtherapie fysio 4 den bosch
handtherapeut fysio 4 den bosch
handfysio specialist
Wat is handtherapie?

Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie. Uw hand is echter ook kwetsbaar. Door een ongeluk, overbelasting of door slijtage kunt u allerlei klachten krijgen. Vervolgens kan dit u behoorlijk belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden. Een goede behandeling door ervaren specialisten is dan belangrijk.

 

Behandeling

Handtherapie houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, die zich helemaal hebben toegelegd op de behandeling van hand, pols en arm. De handtherapeut verzorgt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen. Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Het streven hierbij is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren.

Handenfysio bij Fysio 4 Den Bosch

Handenfysio ‘s-Hertogenbosch verzorgd hand- en polstherapie binnen de praktijk van Fysio 4 Den Bosch. Vanuit haar kennis en expertise die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in combinatie met een specialistische studie voert Claudette Schreuder haar behandelingen uit. Voor uitgebreidere informatie kunt u kijken op onze website onder de hand- polsklachten pagina. Of bezoek de website van Claudette: www.handenfysio.nl

Behandeling handtherapie

Wilt u een afspraak maken bij de handtherapeut? Neem dan contact op met onze praktijk door te bellen naar: 073 614 05 05 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.

handenfysio den bosch