Fysio Fitness

Maak nu een afspraak
Wat is Fysio Fitness?

Fysio Fitness ook wel medische fitness genoemd, is fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Als u net terugkomt van een blessure, ziekte of aandoening, dan bent u gebaat bij een persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut. Om te komen tot een optimaal herstel revalideert u altijd onder begeleiding van uw persoonlijke fysio. Tijdens de Fysio Fitness trainingen traint u uw spierkracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en functionele stabiliteit.

 

Individueel oefenprogramma

Om de Fysio Fitness training goed op uw persoonlijke situatie af te stemmen, wordt tijdens een intake eerst uw vraagstelling besproken, het beginniveau bepaald en de trainingsdoelen vastgesteld. Fysio Fitness wordt gegeven in groepsverband. In de grote oefenzaal staan trainingstoestellen om uw gewrichten, spieren en conditie te trainen. Hier vind u de tijden van de lessen Fysio Fitness. 

 

Tarief 2019

Proefles: € 10,00
Losse les: € 15,00

Strippenkaart 12 x Fysio Fitness = € 150,00
Strippenkaart 24 x Fysio Fitness = € 275,00

Abonement 1x per week = € 42,50
Abonement 2x per week = € 70,00
Abonnement onbeperkt = € 80,00
*periode van minimaal 6 maanden
*pilates alleen mogelijk op basis van strippenkaarten

Personal Medical Training 30minuten = €35,-
Personal Medical Training 60minuten = €70,-

Inschrijven Fysio Fitness

Wilt u onder begeleiding gebruik maken van Fysio Fitness? U kunt zich inschrijven voor Fysio Fitness op de praktijklocatie zelf. Mocht u zich direct willen inschrijven, neem dan contact met ons op via mail of telefoon: info@fysio4denbosch.nl073 614 05 05