Selecteer een pagina

Online Intake

Maak nu een afspraak
online behandeling fysio 4 den bosch
Fysio online behandelen
online consult Fysio 4 den bosch
Hoe behandelen wij op afstand?

Om (tijdens de coronacrisis) zo goed mogelijk voor u klaar te staan, bieden wij u een online behandeling. Door middel van een telefoongesprek zal de therapeut met u bespreken welke behandelmethodes mogelijk zijn voor u. Alle onderstaand beschreven behandelmethodes zijn te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Telefonisch consult

In het telefonisch consult gaat de therapeut dieper in op uw klachten om u zo te kunnen adviseren. Ook zal hierbij gekeken worden naar welke vervolgstappen qua behandeling nodig zijn en/of het beste passen bij uw klachtbeeld.

Videoconsult

Bij een videoconsult zal u samen met uw therapeut videobellen via Physitrack. Deze website/app wordt onder aan deze pagina verder toegelicht. De therapeut kan met verschillende (visuele) tests een beter beeld krijgen van uw klacht, en u zo ook beter kunnen adviseren. Tijdens uw video consult zal uw therapeut u adviseren over uw klachten, hier specifieke oefeningen aan koppelen en deze ook uitleggen. Een videoconsult heeft onze voorkeur omdat we u zo het beste kunnen begeleiden.

Oefenschema’s

Physitrack geeft ook de mogelijkheid om persoonlijke oefenschema’s te maken op basis van uw klacht zodat u thuis aan de slag kunt. Deze oefenschema’s kunnen op basis van het telefonisch- of videoconsult afgestemd worden. Met een oefenschema kunt u een aantal weken vooruit. Uw therapeut zal daarnaast ook een evaluatiemoment inplannen om te kijken hoe het met uw klachten gaat en eventueel een nieuw oefenschema te maken.

Physitrack

Wij werken met de online tool Physitrack. Hiermee kunt u met uw therapeut videobellen maar kan hij/zij ook een trainingsschema maken zodat u thuis zelfstandig aan de gang kunt. Deze tool is te gebruiken via uw computer/webbrowser en via een app. Onderstaand vindt u een stappenplan hoe u Physitrack kan gebruiken.