Selecteer een pagina

Mama Fitness

 
Maak nu een afspraak
Mama Fitness – Training

Mama Fitness is geschikt voor zwangere vrouwen en voor moeders die net zijn bevallen. De Mama Fitness training bestaat uit actieve lessen met oefeningen om uw conditie en kracht te trainen.

Heeft u een klacht, bent u een tijd geleden bevallen of vindt u de eerste stap om weer te gaan sporten heel spannend?

Bij Mama Fitness wordt er les gegeven door onze Manueel Therapeut Lotte. Door haar kunde van klachten en herstel kan ze rekening houden met uw specifieke klachten.

Tijdens de zwangerschap is het niet alleen gezond voor u maar ook voor uw kindje in de buik om te sporten. Door te blijven sporten tijdens uw zwangerschap ervaart u minder fysieke klachten. Bovendien gaat het herstel sneller na uw bevalling als u een goede conditie heeft.

Of u nu net bevallen bent of nog moet bevallen, wij bieden een training aan waaraan iedere zwangere vrouw mee kan doen. Tijdens de trainingen leggen we de nadruk op een preventieve training met aandacht voor de rug, nek – schouder en bekken. Onze manuele fysiotherapeut geeft tijdens de lessen ook tips voor tijdens of na de zwangerschap.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de Mama Fitness training? Neem dan contact op en plan een intake in bij Lotte.


Tijden:

Dinsdagavond van 20:00 tot 21:00 uur

Donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur

Vrijdagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur

Locatie: van Berckelstraat 32 – Fysio 4 Den Bosch

Kosten: U kunt hiervoor een proefles nemen of een strippenkaart aan schaffen. Klik hier voor meer informatie over de prijzen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor Mama Fitness of wilt u graag meer informatie? U kunt contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 073-6140505 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.

Mama Fitness_Fysio 4 Den Bosch
Mama Fitness_Fysio 4 Den Bosch
oefening Mama Fitness_Fysio 4 Den Bosch