Selecteer een pagina

Remy van Dinther

BIG-nummer: 99926100904
Maak nu een afspraak

Mijn naam is Remy van Dinther. Ik ben 27 jaar en woon in Oss. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Voorgaand aan mijn opleiding fysiotherapie heb ik de sportopleiding CIOS gevolgd in Arnhem en deze heb ik in 2015 afgerond. 

De afgelopen 10 jaar ben ik altijd op sportief vlak bezig geweest. Ik heb dan ook al de nodige ervaring opgedaan o.a. als fitnessinstructeur, personal trainer en EMS-instructeur en algemeen fysiotherapeut. Ik omschrijf mezelf als iemand die heel gedreven is om ieder zijn eigen doelstelling te realiseren of te kijken waar vooruitgang mogelijk is. Of dat nou is in het begeleiden van chronische aandoeningen of terugkeer naar een bepaalde sport maakt voor mijn geen verschil. Uit beide kan ik veel voldoening halen wanneer er sprake is van vooruitgang of een voldaan gevoel bij de patiënt. Namelijk ‘je doel wordt nooit bereikt als je ophoudt met bewegen’.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; zelf fitnessen, voetballen en uiteten met familie/vrienden vind ik heel erg leuk om te doen.

Heeft u lichamelijke klachten of zit u met een vraag dan kunt u altijd contact opnemen met mij.

Specialisatie
Opleidingen/Cursussen 
  • CIOS
  • HBO Fysiotherapie