Selecteer een pagina

Remy van Dinther

BIG-nummer: 99926100904
Maak nu een afspraak

Mijn naam is Remy van Dinther. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2020 ben ik begonnen met werken bij Fysio 4 Den Bosch.

De afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring opgedaan o.a. als fitnessinstructeur, personal trainer, EMS-instructeur en algemeen fysiotherapeut. Ik heb me verdiept in diverse gebieden binnen de fysiotherapie door cursussen te volgen o.a. in dry needling en Mulligan. Ik heb me gespecialiseerd in hartrevalidatie en blijf mezelf ontwikkelen door middel van trainingen en workshops om mijn kennis up-to-date te houden. Zo staat de komende periode een cursus echografie en shockwave op de planning. 

Mijn passie is het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen, of het nu gaat om het terugkeren naar sport na een blessure of het begeleiden van individuen in chronische behandeltrajecten.

Ik ben heel gedreven om ieder zijn eigen doelstelling te laten behalen en te kijken waar vooruitgang mogelijk is. Mijn motto is dan ook: ‘Je doel wordt nooit bereikt als je ophoudt met bewegen’.

Ik bekijk graag samen met patiënten welk behandelplan het beste bij hen past en zet me voor 100% in om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

In mijn vrije tijd doe ik aan padel en fitness ik graag. Uit eten met familie en vrienden vind ik ook erg gezellig om te doen. 

Heeft u lichamelijke klachten of een vraag dan kunt u altijd contact opnemen met mij.

Specialisatie
Opleidingen/Cursussen 
  • CIOS
  • HBO Fysiotherapie