Selecteer een pagina

Bedrijfsfysiotherapie

bedrijfsfysio stoelmassages
bedrijfsfysiotherapie den bosch
Uw bedrijf in Topvorm

Het managen van verzuim en preventie van uw team is misschien niet uw hoogste taak op uw to-do list. Dit is begrijpelijk in de dagelijkse bedrijfsvoering en werkzaamheden. Echter kan tijdelijk of langdurig verzuim van uw krachten leiden tot ongewenste discontinuïteit in uw team. Hierin kan fysiotherapie een verschil maken. Door uw team te ondersteunen met preventieve en of curatieve diensten. Onderstaand vind u de diensten die Fysio 4 Den Bosch u kan bieden in-company of op onze praktijklocatie.

 

Stoelmassagestoelmassages op kantoor fysio 4 den bosch

Als manager van een bedrijf wil je natuurlijk een gezond en een gemotiveerd team van medewerkers. De stoelmassage is een uitstekend geschikt middel om uw doel te bereiken. Onze therapeuten nemen klachten als stijve schouders en pijnlijke armen onder handen, zodat RSI en andere klachten die kunnen leiden tot verzuim minder kans krijgen.

 

Bedrijfsfysiotherapie

Fysiotherapie op uw bedrijfslocatie is een effectieve manier om te werken aan preventie van klachten en verzuim. Een minder goede fysieke belastbaarheid kan namelijk bijdragen aan het ontstaan van een burnout. Preventie van burnout op de werkvloer is een welkome tool om uitval te verminderen. De diensten van Health4business zijn er dan ook op ingericht dit maximaal te voorkomen.

 

Team Building

Wil je als bedrijf investeren in de gezondheid en het welzijn van je medewerkers dan is teambuilding een goed alternatief. Fit worden is natuurlijk een onderdeel van het beter presteren van het team. Echter fit zijn en blijven is vaak het meest uitdagende gedeelte. Met deze dienst komt een van onze sportprofessionals bij u langs op locatie om verschillende teambuilding activiteiten uit te voeren met uw medewerkers.

 

 

Behandeling en Revalidatie

Na behandelingen bij de fysiotherapeut kan het zijn dat uw medewerker een revalidatieproces in gaat. Uw medewerker kan op de praktijk sporten / revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Voor meer informatie, bezoek Health 4 Business, neem contact op met de praktijk via telefoonnummer: 073 614 05 05 of stuur een email naar: admin@fysio4denbosch.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.