fbpx
Selecteer een pagina

HEALTH 4 BUSINESS

Veel bedrijven hebben een hoger ziekteverzuim dan nodig is. Een gezonde levensstijl is daarom van belang. Belangrijk is dan om te bewegen onder deskundige begeleiding, zodat klachten en blessures zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Wij werken samen met Health 4 Business om fysiotherapie aan te bieden op uw bedrijfslocatie, gericht op herstel en preventie.

Bedrijfsfysiotherapie werkt preventief tegen klachten en pakt bestaande klachten aan. Hierdoor zal het ziekteverzuim binnen uw organisatie verminderen.

De diensten die wij samen met Health 4 Business aanbieden zijn onder andere behandeling en revalidatie, stoelmassages, bedrijfsfitness en activiteiten, en werkplek onderzoek.

Heeft u interesse in het toepassen van bedrijfsfysiotherapie binnen uw bedrijf? Neem contact op via de website van Health 4 Business.

PODOMED

Podotherapie is een erkend specialisme op het gebied van voeten en聽houdingsproblemen. Podotherapie kan lichamelijke klachten behandelen,聽verminderen en preventief werken. Binnen de praktijk van Fysio 4 Den bosch biedt PodoMed uit Veghel haar diensten aan.聽Serge聽van聽Podomed聽is elke聽donderdag ochtend聽aanwezig op de van Berckelstraat. Wanneer u een afspraak wilt maken met聽PodoMed, verzoeken wij u hen direct te bellen op telefoonnummer聽0413-362516.聽

FYSIO FITNESS ABONNEMENTEN

Als u net terugkomt van een blessure, ziekte of aandoening, dan bent u gebaat bij een persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut. Met聽onze nieuwe fysio fitness abonnementen kunt u voortaan wekelijks bij ons terecht.

Wilt u graag begeleid sporten om uw specifieke klachten aan te pakken? Bekijk onze website voor de opties.

WORKSHOP

Onze partners en osteopaten,聽Maria van Genugten en Paula van Genugten, hebben dit voorjaar een aantal keer de workshop 鈥渆en andere kijk op stress en trauma鈥 gegeven. Vanwege de enthousiaste reacties geven ze聽op 9 oktober 2019 een vervolgbijeenkomst.聽

Hierbij geven zij een korte samenvatting van wat de vorige keer besproken is. Vervolgens zullen ze聽de theorie verder uitdiepen en zal er meer verteld worden聽over de invloed van stress en trauma op het hormoonsysteem, op het zenuwstelsel en op het algehele welbevinden.聽

Datum: Woensdag 9 oktober
Locatie: Pastoor Hordijkstraat 5, Rosmalen聽
Kosten: 鈧 25,-
De workshop duurt van 19.30 – 21:30 uur
(inloop vanaf 19.00 uur met thee en koffie).

Meer informatie of aanmelden via e-mail: mariavangenugten@gmail.com

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch