Selecteer een pagina

Yuri Jacobs

BIG-nummer: 89926604104
Maak nu een afspraak

Mijn naam is Yuri Jacobs. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Avans hogeschool Breda. Nadat ik was afgestudeerd heb ik vier jaar met veel plezier op een sportschool in Gorinchem gewerkt om ervaring en kennis op te doen.

Ik haal veel voldoening uit het contact hebben met mensen. Gepaste zorg leveren vind ik erg belangrijk. Het ontrafelen van gezondheidsproblemen vind ik erg uitdagend en interessant.

 

Tijdens mijn loopbaan heb diverse cursussen gevolgd. Onlangs heb ik de verdiepingscursus van dry-needling mogen doen die gericht is op het behandelen van de wervelkolom.

In September ga ik starten met de master kinderfysiotherapie op de hogeschool van Utrecht. Hierbij staat motorisch leren centraal. Dit vind ik een erg interessant onderwerp binnen de kinderfysiotherapie en wil me hier ook graag verder in gaan verdiepen.

Op de opleiding fysiotherapie heb ik de minor kinderfysiotherapie gevolgd waarna ik zeker wist dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Geen één dag is hetzelfde met kinderen!

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via mail of het volgende telefoonnummer: 073 614 0505.

Opleidingen/cursussen:

  • Fysiotherapie (2019 afgestudeerd)
  • Medical Taping
  • Dry-Needling
  • BHV-AED
yuri fysio 4