Wouter Geerse

Maak nu een afspraak

Ik ben Wouter Geerse, geboren in Ermelo en later in Brabant opgegroeid. Op de middelbare school vond ik eigenlijk alleen de lessen gym en scheikunde leuk en was daarnaast heel enthousiast met voetbal bezig. Toen groeide het idee dat ik later iets met beweging moest doen. Daar paste de opleiding tot fysiotherapeut goed bij. Ik ben terecht gekomen in Breda waar ik tot op heden met erg veel plezier woon.

Tijdens mijn eerste jaar liep ik tegen verschillende beperkingen aan binnen mijn behandelmogelijkheden als fysiotherapeut. Na één jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik toen besloten om me verder te specialiseren in manueel therapie. De benadering van het Maitland concept waarbij samen met de patiënt nauwkeurig het probleem wordt geanalyseerd en behandeld spreekt me tot op de dag van vandaag erg aan. Zo erg zelfs dat ik direct na mijn opleiding tot manueel therapeut gestart ben met de docentenopleiding om fysiotherapeuten op te kunnen leiden in de manuele therapie. Dit is ten eerste een enorme verdieping van mijn eigen vaardigheden en ten tweede is het erg leuk om mijn liefde en enthousiasme voor het vak over te kunnen dragen op anderen. “The best way to learn, is to teach”.

Naast mijn werk hou ik me graag bezig met sport zoals hardlopen en beachvolleyballen maar ook met koken en wijn waarvoor ik ook een aantal cursussen heb gevolgd. Een mooi gerecht op tafel zetten er met vrienden van kunnen genieten is daarbij het doel.

Specialisaties

 

  • Fysio- manueel therapeut
CV

 

  • Fysio 4 Den Bosch
  • Paramedisch Centrum Roosendaal
  • Manueel Therapie volgens het Maitland Concept
  • AVANS Hogeschool Breda
  • Strabrecht College Geldrop