fbpx
Selecteer een pagina

manueeltherapeut_fysio4denbosch

Vacature manueel therapeut (evt. i.o.)

We zijn voor onze praktijk op zoek naar een manueel therapeut die ons team graag wil komen versterken. Op de praktijk werkt momenteel één manueel therapeut, maar vanwege de groeiende vraag naar manueel therapie willen we dit graag uitbreiden met een extra manuele kracht.

Je zult samenwerken met collega therapeuten uit verschillende disciplines, waaronder COPD, claudicatio en hand- en kinderfysiotherapie. Naast fysiotherapie vormt de praktijk samen met andere disciplines, zoals diëtetiek, podotherapie en psychologie, een centraal gelegen gezondheidscentrum nabij het centrum van Den Bosch. We typeren ons als een vriendelijke, professionele en informele praktijk.

Het aantal uren is in overleg. Veelal wordt er gewerkt in dagdelen en dit is flexibel in te richten en bespreekbaar. De praktijk is groeiende en uitbreiding van je werkzaamheden op termijn is bespreekbaar.

Functie-eisen:
– HBO-diploma fysiotherapie
– HBO-master diploma manueel therapie (of in opleiding)
– Je bent BIG en CKR – KNGF geregistreerd
– Affiniteit met het behandelen van kaak-hoofd-halsklachten is een pré
– Je bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen en een proactieve instelling
– Je houdt van uitdaging en bent nooit uitgeleerd

Wat bieden wij jou?
– Een uitdagende en afwisselende baan
– Een fijne en leerzame werkomgeving
– Verantwoordelijkheid en vrijheid in je manier van werken
– Extra ervaring voor op jouw CV

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving waar je jouw specialisatie manuele therapie kunt toepassen en ontwikkelen, en werk je graag in een jong en dynamisch team? Dan zijn we op zoek naar jou en horen wel heel erg graag van je! Stuur je CV (+ pasfoto) en motivatiebrief naar admin@fysio4denbosch.nl