fbpx
Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Algemeen Fysiotherapeut op een leuke werkplek ? Wij zijn voor onze praktijk op zoek naar een fysiotherapeut die ons team graag wil komen versterken. Op de praktijk werken momenteel drie manueel therapeuten, een kinderfysiotherapeut en 5 algemene fysiotherapeuten.

Je zult samenwerken met collega therapeuten uit verschillende disciplines, waaronder sportfysio, claudicatio, hand- en kinderfysiotherapie. Naast fysiotherapie vormt de praktijk samen met andere disciplines, zoals diëtetiek, podotherapie en psychologie, een centraal gelegen gezondheidscentrum in Den Bosch. We typeren ons als een vriendelijke, professionele en informele praktijk.

Het gaat om een dienstverband van +-32 uur, uren in overleg . Andere uren kunnen eventueel besproken worden. Veelal wordt er gewerkt in dagdelen en dit is flexibel in te richten en bespreekbaar. 

Functie-eisen:

– HBO-diploma fysiotherapie

– Je bent BIG en CKR – KNGF geregistreerd

– Je bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen en een proactieve instelling

– Je houdt van uitdaging en bent nooit uitgeleerd

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende en afwisselende baan

– Een fijne en leerzame werkomgeving

– Verantwoordelijkheid en vrijheid in je manier van werken

Ben jij op zoek naar een fijne werkomgeving waar je jouw werk als fysiotherapeut kunt toepassen en ontwikkelen, en werk je graag in een jong en dynamisch team? Dan zijn we op zoek naar jou en horen we heel erg graag van je!

Stuur je CV en motivatie naar admin@fysio4denbosch.nl