fbpx
Selecteer een pagina

TOM AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen wordt er vanaf september elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk in het zonnetje gezet. Deze maand is Tom aan het woord! Tom is alweer 3 jaar werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch! Naast algemeen fysiotherapeut is Tom gespecialiseerd in sportgerelateerde en postoperatieve klachten. Lees verder om meer over Tom te weten te komen.

TOM STEENBERGEN

Hoi ik ben Tom Steenbergen! Sinds 2016 werk ik als fysiotherapeut bij Fysio 4 Den Bosch. Naast het behandelen van mensen in de behandelkamer ben ik ook veel te vinden in de oefenzaal. Hier vind ik het leuk om met mensen te trainen en ze op de juiste manier uit te dagen. Mijn passie ligt dat ook bij sportgerelateerde en postoperatieve klachten waarbij ik een persoons- gebonden revalidatie traject kan samenstellen.

Afgelopen jaar heb ik diverse verdiepings- cursussen gevolgd om mijn behandeltechnieken uit te breiden. Hierbij heb ik me bezig gehouden met Medical Taping om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. Manuele Triggerpoint Therapie wat zeer effectief is voor het behandelen van verhoogde spierspanning. Echografie om mijn fysiotherapeutische diagnose te specificeren en een nog concreter behandelplan op de klachten af te stemmen. Wil je meer weten over mij, klik dan hier.

ECHOGRAFIE

Vanaf deze maand zijn we gestart met Echografie op de praktijk! Meerdere therapeuten zijn bezig met een cursus voor Echografie. Zij worden opgeleid om een echografisch onderzoek te kunnen doen en de beelden te interpreteren. Dit kan voor u een specifiekere behandeling opleveren met een beter en sneller resultaat.
Wilt u meer weten over echografie of voor welke klacht u terecht kunt? Klik op de link.

GOEDE VOORNEMENS?

Meer sporten staat al jaren op nummer 1 bij de goede voornemens. Maar toch blijkt dat de meerderheid deze goede voornemens uiteindelijk niet kan waarmaken. Voldoende doorzettings-vermogen is hiervoor de belangrijkste reden. Bij Fysio 4 Den Bosch kunt u een strippenkaart aan schaffen waarbij u gebruik kunt maken van Fysio FitnessPilates en Yoga. Begeleid door onze fysiotherapeuten. Zo kunt u kijken wat bij u past!

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen jullie allemaal dit jaar weer van dienst te mogen zijn in onze praktijk.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch