Selecteer een pagina

Nekklachten?

[mailpoet_form id=”1″]

directe pijn vermindering en een verbeterde mobiliteit 

Dry Needling is een efficiënte behandelmethode voor pijn en stijfheid bij acute en chronische klachten als gevolg van triggerpoints in spieren. Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in de spieren die niet meer ontspannen, ookwel spierknopen genoemd. Een triggerpoint kan bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtsverlies en pijnklachten veroorzaken.

 

MAAK EEN AFSPRAAK!

Klik op de knop voor het telefoonnummer.

[spbcta_sc id=1]

 

Voor wie is Dry Needling geschikt?

Deze behandeling kan een geschikte behandeltechniek zijn bij de volgende klachten:

Stijve en pijnlijke spieren
Chronische langdurige pijn
Whiplash klachten
Hoofdpijn
klachten met uitstraling in armen of benen
herstel na spierscheuring/ verrekking

Hoe werkt het?

Dry Needling omvat het inbrengen van een ‘droge’ naald, zonder toevoeging van medicatie, in de aangedane spier(en). Het inbrengen van het naaldje voelt u bijna niet. Als het juiste triggerpoint aangeprikt wordt, spant de spier zich aan. Hierdoor ontstaat kort een soort ‘kramp’ gevoel. Na verwijderen van de naald ontspant de spier zich meestal direct en is vaak meteen merkbaar dat het bewegen soepeler gaat. Het behandelde gedeelte voelt meestal wel wat vermoeid/stijf aan, maar dat is van korte duur. Vervolgens krijgt oefeningen en gerichte adviezen mee om de verbeterde situatie bij te kunnen houden. Het concept is gebaseerd op anatomische en neurofysiologische principes en is geen klassieke acupunctuur.

WORDT VERGOED BIJ

EEN AANVULLENDE VERZEKERING!

Maak een afspraak!

Onze locaties

Medisch Trainingscentrum Zuid-Willemspark

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de van Berckelstraat 32 in het centrum van Den Bosch. Op deze locatie bevinden zich lichte en ruime behandel-, kleed- en oefenruimtes. Door de ligging van de praktijk is deze goed bereikbaar voor veel woonwijken van Den Bosch.

fysio specialisten den bosch
Medisch Trainingscentrum De Dieze

Onze tweede locatie bevindt zich in Sportcentre De Dieze op Werfpad 6 te Den Bosch. Op deze locatie bevinden zich ruime behandelkamers en een grote oefenzaal. Ook is deze locatie goed te bereiken met de auto en is er veel parkeergelegenheid. 

HEB JE INTERESSE OF VRAGEN?

 

BEL ONS!

Klik op de knop voor het telefoonnummer. 

[spbcta_sc id=1]