fbpx
Selecteer een pagina

FYSIOTHERAPEUT AAN HET WOORD

Zou het niet leuk zijn om onze therapeuten wat beter te leren kennen? Vanaf nu laten we elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk aan het woord! In de maand september mag Iris het spits afbijten. Iris maakt vanaf januari 2017 onderdeel uit van het Fysio 4 Den Bosch team! Lees snel verder om meer over haar te weten te komen. 

IRIS

Mijn naam is Iris van Bussel, 23 jr. en woonachtig in de omgeving van Den Bosch. Tijdens tennissen, boksen, meubels maken, reizen en activiteiten met vrienden en familie ben ik volledig in mijn element. Als een bewogen en enthousiaste fysiotherapeut is het mijn passie mensen in beweging te brengen. Door middel van een duidelijke en motiverende behandel aanpak wil ik mensen de controle geven over hun eigen gezondheid en hun klachten verminderen.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik claudicatio therapeut en geef ik een beweegprogramma gericht op het verbeteren van de conditie en/of afvallen. Eind september begin ik met een cursus echografie, waardoor ik een concreter behandelplan kan opstellen voor spier- en gewrichtsklachten. Daarnaast wil ik komend jaar gaan starten met de master opleiding tot manueel- en orofaciaal (kaak/gezichts-) therapeut. Nog meer info over Iris vindt u hier.

YOGA 

NIEUW! In oktober starten de Yoga lessen op onze hoofdlocatie in de Van Berckelstraat. De Therapeutische Yoga wordt gegeven door Sanne op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. De oefeningen zijn gericht op kracht, beweeglijkheid en rek en ruimte maken in spieren en gewrichten. Je krijgt duidelijke uitleg over hoe je de houdingen veilig uitvoert. Aanmelden? We horen graag van je! Voor meer informatie klik hier.

JEUGD FITNESS

Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon is deze maand gestart met Jeugd Fitness! Kinderen die graag zouden willen beginnen met fitness, maar die op een gewone sportschool nog niet terecht kunnen, kunnen onder begeleiding en op een veilige manier krachtoefeningen uitvoeren. Ook kinderen met een blessure of overgewicht zijn welkom. De lessen zijn iedere vrijdagmiddag van 16.00-17.00 uur. Meer informatie vindt u hier

SCHOUDERKLACHT

De schouder is een complex gewricht met veel verschillende spieren. Hierdoor komt pijn aan de schouder vaak voor. De pijn kan uitstralen naar de schouderbladen, nek, elleboog, en de vingers. Schouderklachten kunnen goed worden behandeld. Onze manueeltherapeut Kim is aangesloten bij het schoudernetwerk Noord-Brabant. Mocht u meer informatie willen over de schouder, klik dan hier voor meer info.

We hopen dat je met veel plezier de nieuwsbrief hebt gelezen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio4DenBosch