fbpx
Selecteer een pagina

SAMENWERKING MET YOGA MET SANNE

Vanaf deze maand is Fysio 4 Den Bosch een samenwerking gestart met Yoga met Sanne. Aangezien er veel vraag is geweest in de praktijk naar yoga zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Sanne geeft haar yogalessen in de Yogastudio aan de Hinthamereinde.

Vanuit Fysio 4 Den Bosch geeft Sanne Therapeutische yogalessen. Dit in samenwerking en overleg met de fysiotherapeut. Lees verder of klik hier hier voor meer informatie. 

WAAR & WANNEER?

We hebben het voornemen om yoga ook op de van Berckelstraat aan te gaan bieden maar op dit moment is dat helaas nog niet mogelijk.

Om toch met yoga van start te gaan bieden we op vrijdag (17.30 – 18.45) een therapeutische les aan in de Yogastudio aan de Hinthamereinde 17. Op maandag en vrijdag ochtend (7.00 – 8.15) kunt u deelnemen aan een hatha les.

WAT IS YOGA?

Tijdens yoga voer je oefeningen uit, waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt. De oefeningen zijn gericht op kracht, beweeglijkheid, rek en ruimte maken in spieren en gewrichten. Door middel van werken aan je flexibiliteit voel je meer ruimte en opening in het hele lichaam. Daarnaast wordt er regelmatig wat gevraagd van je arm en beenspieren maar meer nog je core. Hierdoor wordt het lichaam krachtiger en stabieler.

YOGA BIJ KLACHTEN

Vaak komen b.v. spierspanningen/rugklachten door een disbalans van de diepe romp spieren zoals de psoas en de rug/bil spieren. Op het moment dat je deze afwisselend en op de juiste plek rekt is er snel meer beweeglijkheid mogelijk en zullen spierspanningen welke flinke klachten kunnen geven snel afnemen. Ook nek en schouderklachten kunnen hierdoor sterk afnemen. Voor meer info, klik hier

PRAKTISCHE INFO

Wilt u kennismaken met Yoga bij de Yogastudio in samenwerking met Fysio 4 Den Bosch?

– Kosten voor een proefles zijn € 10
– U kunt een strippenkaart van 12 strippen
  nemen, per strip betaald u € 12,50
– Therapeutische les is op vrijdag om 17.30
– Hatha les is op maandag en vrijdag
  ochtend om 07.00
– Alle lessen worden gegeven in de Yogastudio

MEER INFO THERAPEUTISCHE YOGA

Wilt u meer en uitgebreide informatie over de Therapeutische yoga, kijk dan op onze website of neem contact met ons op. 

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief! Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat natuurlijk graag en kunt u ons altijd bellen (073 614 05 05). 

Een fijne dag en tot ziens! 

Team Fysio 4 Den Bosch