Selecteer een pagina

Rens de Jong

BIG-nummer: 09923671604
Maak nu een afspraak
Hoi, ik ben Rens. Ik werk sinds 2021 met veel plezier bij Fysio 4 Den Bosch.
Ik heb in 2017 de opleiding fysiotherapie afgerond in Nieuwegein. Ik ben afgestudeerd op een literatuurstudie naar het effect van dry needling bij nekklachten.
 
Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan, toen ik vaak in de turnzaal te vinden was. Als ik klachten had, zorgde de fysiotherapeut ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook!
 

Tijdens de opleiding heb ik mijzelf verdiept in psychosomatiek en manuele therapie in de vorm van een minor. Ook heb ik stage gelopen bij RKC Waalwijk waarbij ik het eerste team begeleidde. Tevens in China, waar ik met mensen met hersenaandoeningen nieuwe technologieën mocht introduceren.

Sinds ik aan het werk ben als fysiotherapeut, heb ik diverse cursussen gevolgd. Ik heb Dry needling, Orthopedische Fysiotherapie van bovenste en onderste extremiteiten en temporomandibulaire dysfuncties, beter bekend als kaakfysiotherapie, voltooid.

 
Hiernaast ben ik onderdeel van het chronisch zorgnet waarbij ik mensen behandel met claudicatio intermittens (etalagebenen). Mijn meest recente cursus was een cursus motivational interviewing.
 
De tijd nemen om goed naar iemand te luisteren en door een persoonlijke benadering iets voor iemand te kunnen betekenen, is voor mij het allerbelangrijkst.
 
In mijn vrije tijd sport ik heel graag, ben ik vaak bij vrienden te vinden en heb ik een grote passie voor het maken van en luisteren naar muziek. Ik ben gedreven, proactief en altijd in voor een praatje!

Op dinsdagavond is Rens aanwezig bij de Bossche Boulders voor een inloopspreekuur.

Mocht u persoonlijk contact met Rens willen opnemen dan kan dat via rens@fysio4denbosch.nl.