Selecteer een pagina

Rens de Jong

BIG-nummer: 09923671604
Maak nu een afspraak

Ik ben Rens de Jong, 25 jaar, geboren en opgegroeid in Den Bosch. Ik heb in 2017 de opleiding fysiotherapie afgerond in Nieuwegein. Ik ben afgestudeerd op een literatuurstudie naar het effect van dry needling bij nekklachten.

Mijn passie voor het vak is op jonge leeftijd ontstaan, toen ik vaak in de turnzaal te vinden was. Als ik klachten had zorgde de fysiotherapeut ervoor dat ik snel weer op de been was en ik mijn sport pijnvrij kon beoefenen. Dat wilde ik ook! Tijdens de opleiding heb ik mijzelf verdiept in psychosomatiek en manuele therapie in de vorm van een minor. Ook heb ik stagegelopen bij RKC Waalwijk waarbij ik het eerste team begeleidde en in China waar ik met mensen met hersenaandoeningen, nieuwe technologieën mocht introduceren.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in een sportschool als clubfysio en in een wervelkolom gespecialiseerde praktijk. In deze periode heb ik de cursus Dry needling en Orthopedische Fysiotherapie van bovenste en onderste extremiteiten voltooid.

Mijn interesses binnen het vak zijn sport-gerelateerde klachten, fitnessbegeleiding en wervelkolom problematiek. De tijd nemen om goed naar iemand te luisteren en door een persoonlijke benadering iets voor iemand te kunnen betekenen, is voor mij het allerbelangrijkst.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik vaak bij vrienden te vinden en heb ik een grote passie voor het maken van en luisteren naar muziek. Ik ben gedreven, proactief en altijd in voor een praatje!

 

Op dinsdagavond is Rens aanwezig bij de Bossche Boulders voor een inloopspreekuur.