fbpx
Selecteer een pagina

Praktijkruimte huren

Bent u een zorgverlener en geïnteresseerd in het huren van een praktijkruimte?

Bekijk hieronder ons aanbod van mooie, ruime praktijkruimtes op diverse locaties in Den Bosch.

Medisch Trainingscentrum Zuid-Willemspark: van Berckelstraat 32

Per 1 juli 2017 heeft Fysio 4 Den Bosch een vernieuwd Medisch Trainingscentrum aan de van Berckelstraat. In dit Trainingscentrum zijn moderne en representatieve praktijkruimtes te huur. In het Medisch Trainingscentrum is er reeds een breed aanbod van aanvullende (para)medische zorg.

Naast de praktijk voor Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie, COPD-Training & Dry Needling zijn in het Trainingscentrum ook een Handenfysio, Diëtist en Podotherapeut gevestigd.

In het Medisch Trainingscentrum zijn meerdere verhuurbare behandelruimtes. De ruimtes verschillen van grootte en zijn per dagdeel te huur. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. De huurprijs is marktconform en de huurvoorwaarden zijn soepel, ideaal voor een startende zorgondernemer. De praktijkruimte wordt aangeboden inclusief gebruik van wachtruimte, lunchruimte, keuken, sanitaire voorzieningen, schoonmaakonderhoud, gas, water, licht en internet.

Voordelen:
  • Netwerk aan zorg en therapeuten
  • Openbare ruimtes zoals wachtruimte, sportzaal en keuken inbegrepen
  • Flexibele huurcontracten (dagdelen mogelijk), ook in de avonden en weekenden
  • Schoonmaak van praktijkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes
Medisch Trainingscentrum De Dieze: Werfpad 6

MTC De Dieze is een moderne praktijk vlakbij het centrum van Den Bosch. Een mooie locatie gelegen aan de Dieze met (gratis) parkeergelegenheid.

In dit Trainingscentrum zijn moderne en representatieve praktijkruimtes te huur. In het Medisch Trainingscentrum is er reeds een breed aanbod van aanvullende (para)medische zorg.

Naast de praktijk voor Fysiotherapie, Manuele therapie, COPD-Training, Hartfalen revalidatie & Dry Needling zijn in het centrum ook Leefstijlcoaching en  Oefentheraeut Mensendieck gevestigd.

In het Medisch Trainingscentrum zijn meerdere verhuurbare behandelruimtes. De ruimtes verschillen van grootte en zijn per dagdeel te huur.

Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. De huurprijs is marktconform en de huurvoorwaarden zijn soepel, ideaal voor een startende zorgondernemer.

De praktijkruimte wordt aangeboden inclusief gebruik van wachtruimte, lunchruimte, keuken, sanitaire voorzieningen, schoonmaakonderhoud, gas, water, licht en internet.

Voordelen:
  • Netwerk aan zorg en therapeuten
  • Openbare ruimtes zoals wachtruimte, sportzaal en keuken inbegrepen
  • Flexibele huurcontracten (dagdelen mogelijk), ook in de avonden en weekenden
  • Schoonmaak van praktijkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes
  • Grote en gratis parkeergelegenheid

 

Interesse?

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar een eigen praktijkruimte binnen een multidisciplinaire setting in Den Bosch? Heeft u net als ons een moderne visie op zorg, en geeft u een aanvulling op ons zorgaanbod? Voor meer informatie kunt u bellen naar: 073 614 05 05 of een email sturen naar: admin@fysio4denbosch.nl