fbpx
Selecteer een pagina

Osteopathie Den Bosch

Maak nu een afspraak

Vanaf november 2018 is osteopaat Paula van Genugten aanwezig op woensdag ochtend in onze praktijk. Paula is geboren en getogen in Brabant. Ruim 20 jaar woonde ze in de provincie Utrecht, waar ze 4 dagen in de week werkt. Sinds 2016 woont ze met veel plezier in Den Bosch.

Osteopathie Fysio 4 Den BoschOsteopathie Den Bosch

Als osteopaat houd ik me bezig met beweeglijkheid van weefsels om ontspannen te kunnen leven en bewegen. Orgaansystemen, bewegingsapparaat, schedelwervelkanaal en hun bindweefselstructuren spelen hierin een belangrijke rol. Door de vitaliteit van deze structuren te verbeteren kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Minder of geen pijn, meer bewegingsvrijheid.

Voor wie is het geschikt?

Volwassenen zien we in de praktijk met oa. hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, buikklachten, slaapproblemen, incontinentieklachten of stressgerelateerde problemen.

Baby’s en kinderen zien wij met klachten als huilen, darmkrampjes, reflux, moeite met drinken, voorkeurshouding, onrustig slapen, motorische achterstand.

Somatic Experiencing

Door een vervolgopleiding “Somatic Experiencing” en jarenlange ervaring werk ik ook met de invloed van stress of spanningsvolle gebeurtenissen op lichaam en welzijn. Het herkennen en ontladen van spanning kan je helpen klachten blijvend te verminderen of op te lossen. Meer hierover en over andere indicaties voor behandeling vind je op mijn website www.osteopathiehouten.nl of www.doorademen.nl.

Paula Osteopaat Fysio 4 Den BoschOver Paula

In mijn werk als osteopaat heb ik goed leren luisteren en kijken naar mensen. Ik wil graag een netwerk van zorgverleners om me heen die samen met mij hun kennis en kunde inzetten om patiënten/cliënten zo goed mogelijk te behandelen.

Naast osteopaat ben ik moeder van 2 (natuurlijk hele leuke) kinderen, ben ik graag in beweging op de sportschool, in het zwembad of in de buitenlucht.

Leuk als je contact met me opneemt om kennis te maken of als je vragen hebt waarmee ik je mogelijk verder kan helpen.

Osteopathie bij Fysio 4 Den Bosch

Binnen de praktijk van Fysio 4 Den Bosch kunt u op woensdagmiddag en avond terecht voor osteopathie bij Paula van Genugten.

Heeft u vragen of interesse in een behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met Paula via 06-12330505 of info@osteopathiehouten.nl