Selecteer een pagina

Nino van Geffen

BIG-nummer:
Maak nu een afspraak

Hallo!

Ik ben Nino van Geffen, geboren en getogen in ´s-Hertogenbosch. Sinds juli 2023 ben ik onderdeel van de praktijk Fysio 4 Den Bosch.

De combinatie van mijn interesse in sport en gezondheid en het gevoel van voldoening bij het bieden van zorg, hebben ertoe geleid dat ik in 2019 ben gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Tijdens mijn opleiding heb ik me verder verdiept in de neurorevalidatie aan de HAN University of Applied Sciences te Nijmegen. Hier heb ik veel geleerd over neurologie, neuropsychologie en wat voor zorg je hier kan bieden als fysiotherapeut.

Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk in de Van Berckelstraat en De Dieze, ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut en sportverzorger bij de recent opgerichte voetbalclub DBN´22. Hier screen, onderzoek en behandel ik de spelers van meerdere elftallen met als doel ze zo snel mogelijk weer terug op het veld te krijgen. Op donderdagavond ben ik aanwezig op de club van DBN´22 voor vragen.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sport, het lezen van boeken en het blijven ontwikkelen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via mail of het volgende telefoonnummer: 073 614 0505.

Opleidingen/cursussen:

  • HBO Opleiding tot fysiotherapeut aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven
  • Minor Neurorevalidatie aan de HAN University of Applied Sciences te Nijmegen
nino fysio 4 den bosch