fbpx
Selecteer een pagina

VICTOR AAN HET WOORD

Na 8 maanden iedere therapeut individueel voorgesteld te hebben, zijn we bij de laatste aangekomen. Deze maand is Victor aan het woord! Victor is manueel therapeut en praktijk eigenaar van Fysio 4 Den Bosch. Lees verder om meer over Victor te weten te komen. Als u meer wilt weten over onze therapeuten kunt u alle informatie hier vinden.

VICTOR

Hoi mensen, last but not least (hopelijk) ben ik aan de beurt voor de voorstelronde in onze nieuwsbrief. Terugkijkend op de start van de praktijk in september 2011 tot nu hebben we met het huidige team en oude collega-therapeuten en partners een mooie praktijk neer gezet. In deze periode is de praktijk in totaal 3 keer grondig verbouwd. Daarnaast heeft Fysio 4 Den Boschlocaties in de woonwijken Paleiskwartier

Boschveld en aan het Werfpad mede opgezet die nu zelfstandig worden voortgezet. Een mooie en drukke periode met een Master studie Musculoskelatale Revalidatie (uitstroomprofiel manuele therapie) tussendoor. Momenteel hebben alle therapeuten en back-office medewerkers een goede werkplek gekregen. Dit zal aankomende zomer een mooie periode zijn om voor Fysio 4 Den Bosch nieuwe diensten en producten te ontwikkelen met ons team. 

ECHOGRAFIE

Onze fysiotherapeut Iris van Bussel is aangesloten bij het Claudicatio Net. Claudicatio is een hart- en vaatziekte. Hierbij treedt er pijn of kramp op in de kuit, bil of bovenbeenspieren. Deze pijn ontstaat door zuurstof tekort in de spieren. Waardoor mensen vaak na een aantal meters stoppen met lopen. Wat de fysiotherapeut voor deze klachten kan betekenen en wat het behandeltraject inhoud leest u hier.

KINDER FYSIO

p kinderleeftijd leren we enorm veel: praten, schrijven, lezen, lopen en fietsen. Als dit niet zo vlot gaat als bij andere kinderen kan dit erg vervelend zijn. Onze kinderfysiotherapeut, Anna van Zon, is gespecialiseerd in beweging bij kinderen en kan uw kind dus helpen met het aanleren van nieuwe vaardigheden. Indien u twijfelt of de motoriek van uw kind voldoende is, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. 

KAAKKLACHTEN

Er wordt niet altijd aan gedacht, maar voor kaakklachten kunt u ook bij ons terecht! Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in gezondheidsproblemen in het gehele gebied van de nek, het hoofd en het kauwstelsel. Heeft u pijn in uw gezicht en kaak, bent u vaak duizelig of heeft u regelmatig hoofdpijn? Dan zou een kaak behandeling wel eens de oplossing kunnen zijn! Voor meer info over kaakklachten klik hier.

VACATURE

Vanwege sterke groei en ambitie zijn wij per direct op zoek naar iemand die ons team wil komen versterken. We zijn op zoek naar een (financieel) administratiefmedewerker met affiniteit voor HRM voor 24- 32 uur per week. Health 4 Holland ondersteunt diverse praktijken op het gebied van administratie, HRM en marketing. Voor meer informatie over de vacature klik hier of kijk op de website.

VAKANTIE THERAPEUTEN

In de maanden juli, augustus en september zal het voorkomen dat uw fysiotherapeut in verband met vakantie 2 of 3 weken niet aanwezig is. We zullen ons best doen dat u, indien gewenst, behandeld wordt door een andere fysiotherapeut. Heeft u dat liever niet? Laat het ons weten, dan plannen wij de volgende afspraak in na uw therapeut’s vakantie.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch