fbpx
Selecteer een pagina

FYSIO FITNESS

Fysio Fitness, ook wel medische fitnessgenoemd, is fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Als u net terugkomt van een blessure, ziekte of aandoening, dan bent u gebaat bij een persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut. Tijdens de Fysio Fitness trainingen traint u uw spierkracht, conditie, spieruithoudingsvermogen en functionele stabiliteit.

ABONNEMENTEN

Om te komen tot een optimaal herstel revalideert u altijd onder begeleiding van uw persoonlijke fysio. Bekijk het rooster om te zien wanneer uw therapeut fysio fitness les geeft.

Vanaf September bieden wij naast losse lessen en 12x strippenkaarten nu ook 24x strippenkaarten en abonnementen aan voor fysio fitness. Meer informatie en de prijzen van strippenkaarten en abonnementen vindt u hier.

ECHOGRAFIE

Echografie is een beeldvormend onderzoek dat gebruikt wordt om structuren van bijvoorbeeld spieren, pezen, gewrichtsbanden of een slijmbeurs in beeld te brengen. Om zo de oorzaak van pijnklachten te achterhalen. Dankzij echografie kan de therapeut ook beter inschatten wat de beste behandeling voor u kan zijn.

Heeft u interesse in een echografisch onderzoek? Dan kunt u terecht bij onze therapeuten VictorIris, en Tom.

DIËTISTEN PRAKTIJK

Binnen onze praktijk kunt u ook terecht bij diëtistenpraktijk Eetwijs. De diëtist is gespecialiseerd op het gebied van voeding in relatie tot gezondheid en ziekte. Samen met u kijkt de diëtiste naar uw wensen, leefstijl en eetgewoonte.

Het voedingsadvies en de behandeling zullen afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, wilt u uw suikerziekte onder controle krijgen of aansterken voor meer energie bijvoorbeeld bij COPD? Dan bent u bij diëtistenpraktijk Eetwijs aan het juiste adres.

FLOOR KLAASSEN

Floor Klaassen is diëtiste bij diëtistenpraktijk Eetwijs, haar motto is: “Een healthy you is a happy you!”.  Ze is van mening dat een gezond leefpatroon enorm belangrijk is om het maximale uit het leven te halen. 

Floor is iedere op dinsdagochtend aanwezig binnen de praktijk van Fysio 4 Den Bosch. Heeft u een specifieke vraag of wilt u een afspraak maken? Klik dan hier.

OPLEIDING IRIS

Vanaf September begint Iris met haar opleiding om zich te specialiseren in manuele therapie. Gelukkig blijft ze tijdens haar studie gewoon werken en hoeven we haar niet te missen. Ze is vanaf nu aanwezig op de volgende dagen: Dinsdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag.

Heel veel succes Iris!

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch