Selecteer een pagina

Michael Verhart

BIG-nummer: 99918566704
Maak nu een afspraak
Hoi hoi!
 
Mijn naam is Michael Verhart, ik kom uit Rosmalen en woon sinds 4 jaar in Vught. Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen en in 2018 als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort.
 
Ik heb 8 jaar in Rosmalen gewerkt in de eerstelijnspraktijk en daarna 1 jaar in Tilburg bij het Sport Medisch Centrum. Sinds 2022 ben ik ook werkzaam als docent Fysiotherapie op Avans hogeschool in Breda, hier werk ik 3 dagen in de week.
 

Op de dinsdag en donderdag ben ik te vinden bij Fysio 4 Den Bosch, locatie de Dieze en de van Berckelstraat. Mijn aandachtsgebieden liggen in de wervelkolom, maar ook in het kniegewricht. Ik zit sinds 2019 in het Knienetwerk Brabant. Verder kun je bij mij terecht voor (sport)blessures in andere gewrichten of voor Dry Needling, maar ik help je ook graag voor andere klachten.

Ik ben zelf aardig sportief, ik basketbal in Rosmalen 3-4 keer per week en vind het heerlijk om met de hond te wandelen, met vrienden te padellen of een andere sport te beoefenen. Ook ben ik sinds 2019 begeleider/ FT bij het Nederlands Team Powerchairhockey. Verder hou ik van gezelligheid, borrelen met vrienden of lekker uit eten gaan.

 
Specialisaties:
– Algemeen fysiotherapeut
– Manueeltherapeut
– Dry Needling
– Knienetwerk Brabant
– Medical taping
Michael Fysio4
Michael rugklachten