fbpx
Selecteer een pagina

Meike Roosma

BIG-nummer: 39929845904
Maak nu een afspraak

Ik ben Meike Roosma. Ik ben geboren in Zutphen en ik heb fysiotherapie in Enschede gestudeerd. In de zomer van 2021 ben ik hier afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 4 jaar te hebben gewoond in Twente koos ik er voor om dit te verruilen voor het mooie Brabant. Nu woon ik in Rosmalen. Sinds september 2021 werk ik bij Fysio 4 Den Bosch op zowel de Berckelstraat als de Dieze.

Tijdens mijn studie heeft de specialisatie bekkenfysiotherapie mijn interesse gewekt. Hierdoor ben ik gelijk na de Bachelor begonnen aan de Master Bekkenfysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort.

Ik vind het erg leuk om contact te hebben met mensen, en vind het mooi als ik mensen kan helpen met de klachten die zij ervaren. Momenteel behandel ik allerlei soorten klachten, en door mijn gekozen specialisatie zal ik op langere termijn meer klachten in de bekkenregio behandelen.

Naast het werk bij Fysio 4 Den Bosch loop ik graag hard en doe ik aan wielrennen. Verder vind ik het leuk om gezelligheid op te zoeken door leuke dingen te ondernemen met vrienden of mijn vriend!