fbpx
Selecteer een pagina

WELKOM NIEUWE COLLEGA’S

Vanaf deze maand komen twee ervaren manuele therapeuten het team van Fysio 4 Den Bosch versterken. Wouter & Kim zijn beide afgestudeerd als manueel therapeut en hebben de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan en zich gespecialiseerd in verschillende gebieden. U zult ze regelmatig tegenkomen in onze praktijk. Welkom in ons team Wouter en Kim!

KIM BEEKMAN

Kim, woonachtig in Den Bosch is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Kim combineert de behandelingen manuele therapie graag met oefeningen en sport zodat mensen zelf meer grip op hun klachten en preventie van klachten krijgen. In 2012 is Kim afgestuurd als Manueel Therapeut en is ze gespecialiseerd in de schouder, lage rug en nekklachten. Lees hier meer over Kim

WOUTER GEERSE

Wouter, woonachtig in Breda en afgestudeerd als manueel therapeut. De benadering van het Maitland concept spreekt Wouter erg aan; samen met de patiënt nauwkeurig het probleem analyseren en behandelen. Tevens draagt Wouter zijn enthousiasme voor het vak over aan fysiotherapeuten die zich willen specialiseren in manuele therapie. 
Lees hier meer over Wouter.

KAAK FYSIO

Voor uw kaak naar de fysiotherapeut? Ja dat kan! Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in gezondheidsproblemen in het gehele gebied van de nek, het hoofd en het kauwstelsel. Heeft u pijn in uw gezicht en kaak, bent u vaak duizelig en heeft u regelmatig hoofdpijn? Kaakklachten worden vaak veroorzaakt, of in stand gehouden, door overbelasting van de kauwspieren en het kaakgewricht. Voor advies en info klik hier

MANUELE THERAPIE

Wanneer maakt u een afspraak bij een manueel therapeut? Manuele therapie kan uitkomst bieden als u een gewricht slecht kunt bewegen, of daar pijn bij hebt. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar: gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker. Onze therapeuten VictorKimen Wouter, hebben hun studie Manuele Therapie afgerond en zij helpen u graag verder. Meer info.

TAPE BIJ KINDEREN

Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon heeft een cursus gedaan over medical taping bij kinderen. De tape kan op verschillende manieren ondersteuning bieden. Het kan een puur pijnstillende werking hebben, maar ook spieren ontspannen, een houding corrigeren of ondersteunen in activiteiten. Lees hier meer in haar blog. Like ook de Facebookpagina van Kinderfysio 4 Den Bosch voor leuke tips en weetjes over de ontwikkeling van uw kind. 

BEDANKT

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat natuurlijk graag. 

Geniet van het mooie weer en tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Team Fysio 4 Den Bosch