fbpx
Selecteer een pagina

WOUTER AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen wordt er vanaf september elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk in het zonnetje gezet. Deze maand is Wouter aan het woord! Wouter is sinds mei 2018 werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch. Naast algemeen fysiotherapeut, heeft Wouter zich enkele jaren geleden gespecialiseerd als manueel therapeut. Lees verder om meer over Wouter te weten te komen.

WOUTER GEERSE

Hoi, ik ben Wouter. Na de studie manueel therapeut ben ik gelijk aan de opleiding tot docent manueel therapie begonnen. Dat is voor mij een continu leerproces waardoor ik steeds up-to-date blijf ten aanzien van nieuwe inzichten en vaardigheden. Buiten de docentopleiding heb ik me in de afgelopen jaren ook bezig gehouden met het onderzoeken en behandelen van het kaak- en aangezicht en ook met enkelklachten.

Vanuit dat laatste hebben we bij Fysio 4 Den Bosch ook een hardloopanalyse ontwikkeld omdat voet- en enkelklachten vaak sportgerelateerd zijn. Om een sporter en zijn blessure nog beter in kaart te kunnen analyseren en helpen in zijn revalidatietraject, maken we sinds kort ook gebruik van een Blessure Preventie Check. Het is elke dag een uitdaging om samen met de patiënt te werken aan het herstel van de klachten. Wilt u meer te weten komen over Wouter? Klik dan hier.

DIAGNOSE

Heeft u klachten aan uw schouderknie of enkel? Dan kunt u di. 19 maart terecht bij Fysiotherapeut Victor en Tom. Zij voeren samen een uitgebreide diagnose en behandelplan uit. Indien gewenst wordt het onderzoek aangevuld met een echo. Er zijn er nu drie plekken van 30 minuten beschikbaar tussen 14.30 uur en 16.00 uur. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie: 073 614 05 05

BLESSURE PREVENTIE CHECK

De Blessure Preventie Screening bestaat uit een zevental tests die aangevuld kunnen worden met een hardloopanalyse en eventueel een fysiotherapeutisch onderzoek. Tijdens deze tests wordt lenigheidstabiliteit en kracht getest waarna de resultaten besproken worden. Hieruit volgt een advies met oefeningen om te werken aan het verbeteren van deze sportspecifieke vaardigheden. Meer info vindt u hier

WORKSHOP

Vanwege de vele enthousiaste reacties op de vorige workshop geven Osteopaat Paula van Genugten en Maria van Genugten, psychiatrisch verpleegkundige en traumatherapeut, in het voorjaar de workshop “een andere kijk op stress en trauma” nog enkele keren, zowel in Den Bosch als in Rosmalen.. De eerstvolgende keer is op 10 april 2019 in Rosmalen. Meer info over de workshop of aanmelden vindt u hier.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen jullie allemaal dit jaar weer van dienst te mogen zijn in onze praktijk.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch