fbpx
Selecteer een pagina

KIM AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen wordt er vanaf september elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk in het zonnetje gezet. Deze maand is Kim aan het woord! Sinds mei 2018 is Kim werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch. Naast algemeen Fysiotherapeut is Kim gespecialiseerd als Manueel Therapeut. Lees verder om meer over Kim te weten te komen.

KIM BEEKMAN

Ik ben Kim Beekman. Een jaar na mijn studie Fysiotherapie ben ik gestart met de opleiding tot Manueel Therapeut.
Ik ben me tijdens en na de studie in eerste instantie gaan richten op patiënten met lage rug en nekklachten.
Ik volg regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied en van behandelingen.

De laatste jaren ben ik mij ook gaan specialiseren in schouderklachten. Dit heb ik gedaan door verschillende cursussen en workshops. Ook ben ik sinds een aantal jaren lid van het Schoudernetwerk Noord-Brabant.
 
Eind vorig jaar heb ik samen met een aantal collega’s de cursus echografie gevolgd. Dit geeft een waardevolle aanvulling op het lichamelijk onderzoek, zeker ook bij schouderklachten. Klik hier om meer over Kim te weten te komen. 

MINDFULNESS

Nieuw bij Fysio 4 Den Bosch: Mindfulness! Onze fysiotherapeut Lara de Nijs (De Nijs Care&Movement) start 4 mei met de eerste training sessie. Kleine groepen van maximaal 10 deelnemers! Vanuit fysiotherapeutisch oogpunt met extra accent op mindful bewegen en mindful Yoga! Neem contact op via info@nijscare.nl voor een vrijblijvend intake gesprek!
Voor meer informatie klik op deze link.

TAPE BIJ KINDEREN

Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon past ook medical taping bij kinderen toe. Het kan een puur pijnstillende werking hebben, maar ook spieren ontspannen, een houding corrigeren of ondersteunen in activiteiten. De tape kan ook helpen bij het verminderen van hooikoortsklachten. Lees hier meer in haar blog. Like ook de Facebookpagina van Kinderfysio 4 Den Bosch voor leuke tips.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch