fbpx
Selecteer een pagina

MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

Vanwege de uitbraak van het coronavirus schudden wij tijdelijk geen handen en houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast doen we het vriendelijke verzoek om de aanwijzingen met betrekking tot de hygiënemaatregelen in acht te nemen.

HARTFALEN NETWERK

Verschillende fysiotherapeuten in ’s-Hertogenbosch zijn van start gegaan met een unieke samenwerking voor patiënten met hartfalen. Een van deze therapeuten is onze Niels Lucas! Het samenwerkingsverband door de fysiotherapeuten maakt onderdeel uit van een grotere ambitie; het geven van de best mogelijke zorg voor mensen met hartfalen. Bezoek de website: Hartfalen Fysiotherapie Netwerk

BIJEENKOMST

Speciaal voor u organiseert Vivent Langer Thuis in samenwerking met Sportcentre De Dieze op woensdag 25 maart en donderdag 2 April een aantal interactieve bijeenkomsten. De thema’s die aangeboden worden zijn: Diabetes, COPD en Hart & vaatziekten. 

Meldt u zich vóór 16 maart telefonisch aan via 088-163 70 00 voor een van de onderstaande tijdstippen:

  • Diabetes: 13.00 – 14.00
  • COPD/longziekten: 14.00 – 15.00
  • Hart & Vaatziekten: 15.00 – 16.00

Neem gelijk een kijkje op onze nieuwe locatie.
Tot dan!

DRY NEEDLING

Dry Needling is een efficiënte behandelmethode voor pijn en stijfheid bij acute en chronische klachten als gevolg van triggerpoints in spieren. Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in de spieren die niet meer ontspannen. Als het juiste triggerpoint aangeprikt wordt, spant de spier zich aan. Na verwijderen van de naald ontspant de spier zich meestal direct en is vaak meteen merkbaar dat het bewegen soepeler gaat. 

Dry Needling kan een geschikte behandeltechniek zijn bij de volgende klachten: stijve en pijnlijke spieren, chronische pijnklachten, whiplash klachten, hoofdpijn, herstel na spierscheuring / verrekking. 

Dry Needling resulteert vaak snel in een directe pijn vermindering en een verbeterde mobiliteit van betrokken spieren en gewrichten. Deze behandeling valt onder een reguliere zitting fysiotherapie. U kunt hiervoor terecht bij Lara, Victor en Jaap.

VACATURES

Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar enthousiaste gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ben jij of ken jij:

Neem dan contact met ons op!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Wij hopen dat u hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch