fbpx
Selecteer een pagina

HEEFT U LAST VAN HOOIKOORTS?

Bij Fysio 4 Den Bosch kunt u nu terecht voor medical taping bij hooikoorts. 84% van de mensen met hooikoorts heeft flinke verlichting van hooikoorts na behandeling met kinesiotape. Bij hooikoorts reageert het lichaam heftig op stuifmeel van bomen, grassen en planten. Hierbij spelen de longen en het immuunsysteem een belangrijke rol.

HOE WERKT HET?

De zones van de longen liggen met name aan de bovenkant van de rug. Door tape op dit gebied aan te brengen stimuleert de tape de huidsensoren die het zenuwstelsel prikkelen. Deze prikkel heeft een kalmerende werking op het afweermechanisme waardoor hooikoortsklachten afnemen. Last van hooikoorts en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: info@fysio4denbosch.nl – 073 614 0505

YOGA MET SANNE

Fysio 4 Den Bosch is een samenwerking gestart met Yoga met Sanne. Aangezien er veel vraag is geweest in de praktijk naar yoga zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Sanne geeft haar yogalessen in de Yogastudio aan de Hinthamereinde. Sanne geeft Therapeutische yogalessen. Dit in samenwerking en overleg met de fysiotherapeut. Wilt u meer informatie over de Therapeutische yoga, kijk dan op onze website.

KINDERFYSIO

Hoe kunt u de motorische ontwikkeling van uw kind stimuleren?

Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon heeft er een blog over geschreven. Leuke dingen die u kunt doen met uw baby, peuter of kleuter.

Like ook haar Facebookpagina voor leuke tips en weetjes over de ontwikkeling van uw kind.

HEALTH 4 HOLLAND

Wist u dat Fysio 4 Den Bosch wordt ondersteund door Health 4 Holland. Health 4 Holland verzorgt de back-office gedurende kantoortijden. We streven naar een optimale service voor onze patiënt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met de praktijk.
Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Team Fysio 4 Den Bosch