fbpx
Selecteer een pagina

LARA AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen is er vanaf vorige maand elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk aan het woord. Deze maand is Lara aan het woord. Lara is deze maand alweer 7 jaar werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch! Lees snel verder om meer over haar te weten te komen.

LARA DE NIJS

Hoi ik ben Lara de Nijs! Sinds 2011 met veel plezier aan het werk als fysiotherapeut bij Fysio 4 Den Bosch en altijd opzoek naar nieuwe behandeltechnieken en behandelvormen in de fysiotherapie wereld. Ik vind het heerlijk mijn passie daarin te volgen en deze te blijven ontdekken in nieuwe vormen. Daarom kan je inmiddels bij mij terecht voor: Klinische pilates – Yoga gerelateerde klachten – Mindfulness

Verder kan je bij mij terecht voor psychosomatisch en stress gerelateerde klachten, Dry Needling, Manuele behandeltechnieken (Cyriax) en Myofasciale technieken ofwel Fascie therapie in de volksmond. De Fascie is een bindweefsel waarin alle spieren verweven zitten en recentelijk onderzocht zeer effectief blijkt voor het behandelen van spier spanningen. Wil je meer weten over Lara, en wat Lara eventueel voor jou zou kunnen beteken. Klik dan hier.

OSTEOPAAT

Vanaf deze maand is Paula van Genugten op woensdag (ochtend) bij ons aanwezig. Als osteopaat houd zij zich bezig met beweeglijkheid van weefsels om ontspannen te kunnen leven en bewegen. Door een vervolgopleiding “Somatic Experiencing” en jarenlange ervaring werkt Paula ook met de invloed van stress of spanningsvolle gebeurtenissen op lichaam en welzijn. Meer hierover en over andere indicaties vindt u hier.

HARDLOOPKLACHTEN

Sportgerelateerde klachten, zoals klachten bij hardlopen, komen vaak voor in de voet en enkel. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen na onderzoek de klacht beïnvloeden. Dit kan zijn middels mobilisaties van de gewrichten, oefeningen om de spieren te trainen en taping. Belangrijk is dat de behandeling aangepast wordt aan de patient, om samen effectief aan het herstel te werken. Meer info vindt u hier.

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat natuurlijk graag. 

Een fijne dag gewenst!

Met sportieve groeten,

Team Fysio4DenBosch