fbpx
Selecteer een pagina

ARTROSE

Artrose is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Gelukkig is uit onderzoek gebleken dat oefentherapie effectief kan zijn bij artrose.

Daarom worden de eerste 12 behandelingen bij heup- of knie artrose vanaf 1 januari 2018 op verwijzing van uw huisarts of specialist uit de basisverzekering vergoed! Wat dit voor u kan betekenen kunt u lezen op onze site

MINDFULNESS

Heeft u behoefte aan meer rust & minder piekeren? Wilt u op een nieuwe manier leren omgaan met uitdagingen en gevoelens? Of zoekt u meer focus en veerkracht in het leven? Mindfulness kan daarbij helpen. Vanaf januari is Willemijn van Praktijk Mindfulness Den Bosch bij ons actief en kunnen volwassenen, maar ook kinderen trainingen volgen in groepsverband of individueel. 10 januari is er een gratis proefles voor kinderen van 9 tm 12 jaar. Aanmelden

ETALAGEBENEN

Onze fysiotherapeut Iris van Bussel heeft afgelopen maand de cursus voor etalagebenen (Claudicatio Intermittens) afgerond. Fysio 4 Den Bosch is nu aangesloten bij Claudicatio Net. De behandelingen voor claudicatio worden 37 keer vergoed vanuit de basisverzekering. Ook heeft ze de cursus voeding en gezond bindweefsel gevolgd. Klik op de link voor meer informatie.

HAPPY NEW YEAR

Het jaar is alweer voorbij, voor ons een druk jaar met de verbouwing van de praktijk. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie begrip en vertrouwen in ons het afgelopen jaar. We wensen iedereen fijne dagen en op naar een mooi en gezond nieuw jaar!

Met sportieve groeten,
Team Fysio4DenBosch