Selecteer een pagina

Maureen Pelgrim

BIG-nummer: 19931137204
Maak nu een afspraak

Even voorstellen!

Ik ben Maureen Pelgrim. Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, voor mijn studie aan de  Fontys verhuisd naar Eindhoven en daar begonnen met werken bij een particuliere praktijk, maar inmiddels weer terug in mijn geboortestad.

In de zoektocht naar een leuke praktijk dichterbij huis ben ik terecht gekomen bij Fysio 4 Den Bosch!

In 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Tijdens en na mijn studie heb ik me georiënteerd op de doelgroep kinderen. Ik heb de minor kinderfysiotherapie gevolgd en ben na mijn studie drie maanden op Curaçao geweest om te werken als therapie assistente bij het Curaçao Dolphin Therapy Centre, waar dolfijn ondersteunende therapie (aan kinderen) wordt gegeven.

Deze ervaringen hebben mij zo enthousiast gemaakt voor het werken met kinderen dat ik in september 2023 ben gestart met de master kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Het leuke aan deze doelgroep vind ik dat je op een creatieve en speelse manier bezig bent om doelen te bereiken.

Tussen het studeren door probeer ik genoeg tijd vrij te maken voor vrienden, doe daarnaast aan atletiek en vind het leuk om (salsa) te dansen!

Michael Fysio4
Maureen kinderfysio met Peuter