Selecteer een pagina

Jordi Bos

BIG-nummer: 09921717904
Maak nu een afspraak

Hoi iedereen,

Mijn naam is Jordi Bos en woon sinds 5 jaar in onze mooi stad Den Bosch. Ik ben opgegroeid in Vught waar ik van kinds af aan fanatiek op de tennisbaan en het voetbalveld stond. Na mijn middelbare school heb ik me kort gericht op het vak Biologie op de universiteit van Nijmegen om me vervolgens te focussen op het vak Fysiotherapie.

Door de combinatie van sport en gezondheid heb ik van dit mooie vak echt mijn passie gemaakt en zal ik altijd het maximale proberen te bereiken voor onze patiënten. Ik ben in 2017 afgestudeerd om vervolgens de eerste stappen te zetten als fysiotherapeut. Ik heb me sindsdien verdiept in het stuk van orthopedische revalidatie. Door de scholingen die ik heb gedaan, cursussen die ik heb gevolgd  en de ervaring die ik heb opgedaan, heb ik een duidelijke visie gecreëerd over hoe iemand zo effectief en snel mogelijk klachtenvrij is en blijft! 

Ik heb me verdiept in sport gerelateerde klachten van de onderste extremiteiten en de schouder. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van medische fitness en kan je ook bij mij terecht voor littekentherapie.

In mijn vrije tijd tennis, voetbal en padel ik. Ik zoek graag de uitdaging op met zowel sport als werk en  daarom probeer ik vaak ook nieuwe sporten. Ik heb kort geleden mijn duikbrevet gehaald en wil ook hier graag mee aan de slag.