fbpx
Selecteer een pagina

Jeugd Fitness

Maak nu een afspraak
jeugd fitness fysio den bosch
kinder fitness fysio 4 den bosch
Jeugd fitness lessen fysio 4 den bosch
Wat is Jeugd Fitness?

Ook voor de jeugd kan fitness een leuke en goede sport zijn. Omdat deze leeftijdsgroep nog in de groei is, is het extra belangrijk om goede begeleiding te krijgen, zodat er niet te zwaar wordt getraind en het geen probleem kan opleveren voor de ontwikkeling van spieren en gewrichten. Door te starten met deze fitness lessen onder begeleiding ben je straks helemaal klaar om zelfstandig in de sportschool te kunnen trainen.

Tijdens de lessen zal er worden getraind op fitness apparatuur en er zullen ook oefeningen aan bod komen waarbij het eigen lichaamsgewicht gebruikt wordt. Je sport in een klein groepje, waardoor je elkaar kan motiveren en stimuleren. En het is ook nog eens gezellig!

Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon biedt les aan voor kinderen van 12 t/m 16 jaar.

 

Blessures

Heb je een blessure door een andere sport of pijnklachten aan enkel, knie, heup of rug, dan kan onze kinderfysiotherapeut je ook goed helpen. We gaan dan eerst bekijken waar je klachten precies vandaan komen en starten een behandeltraject. Vaak komen dan ook krachtoefeningen aan bod. Wanneer je wat verder in het behandeltraject bent kun je ook aansluiten bij de jeugdfitness groep.

 

Tarief 2018

Strippenkaart 12 x Jeugd Fitness € 12,50 = € 150,00 of vergoeding door de zorgverzekering. Vraag naar de voorwaarden.

 

Lestijden

De Jeugd Fitness lessen worden gegeven aan de Van Berckelstraat 32.

  • iedere maandag van 16.00 – 17.00 uur
Inschrijven Jeugd Fitness

Neem contact op met de praktijk via 073-6140505 of info@fysio4denbosch.nl Er wordt een intake gesprek gepland waarin je doelen worden besproken en uitleg gegeven over het fitness programma.