fbpx
Selecteer een pagina

NIEUWE COLLEGA JAAP AAN HET WOORD

Om onze therapeuten wat beter te leren kennen wordt er vanaf september elke maand een fysiotherapeut uit onze praktijk in het zonnetje gezet. Deze maand is Jaap aan het woord! Jaap is nu enkele weken werkzaam bij Fysio 4 Den Bosch. Lees verder om meer over Jaap te weten te komen.

JAAP

Hallo allemaal, het is mijn beurt voor de voorstelronde. Ik ben Jaap Leemeijer en sinds een aantal weken een nieuw gezicht voor velen bij Fysio 4 Den Bosch. Een enthousiaste sportieve fysiotherapeut werkzaam in meerdere praktijken. 
Binnen Fysio 4 Den Bosch zal ik mij voornamelijk bezighouden met klachten aan het houdings– en bewegingsapparaat en bedrijfsfysiotherapie.

Ik heb een actieve aanpak, waarin ik de cliënt inzicht geef over alle factoren die een rol spelen bij de klacht. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig lezingen en symposia te bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.
Mijn brede sportieve verleden en het werken met mensen maakt fysiotherapie de ideale combinatie voor mij. Mensen weer op de been helpen, zodat ze het meest uit hen zelf kunnen halen geeft mij veel voldoening en energie! Lees hier meer.

CLAUDICATIO

Onze fysiotherapeut Iris van Bussel is aangesloten bij het Claudicatio Net. Claudicatio is een hart- en vaatziekte. Hierbij treedt er pijn of kramp op in de kuit, bil of bovenbeenspieren. Deze pijn ontstaat door zuurstof tekort in de spieren. Waardoor mensen vaak na een aantal meters stoppen met lopen. Wat de fysiotherapeut voor deze klachten kan betekenen en wat het behandeltraject inhoud leest u hier.

ECHOGRAFIE

Heeft u last van een slijmbeursontsteking of een spierblessure? Met een echografisch onderzoek kan de therapeut beter inschatten wat de beste behandeling voor u kan zijn. Echografie is een beeldvormend onderzoek dat gebruikt wordt om structuren van spieren, pezen, gewrichtsbanden of een slijmbeurs in beeld te brengen. Om zo de oorzaak van pijnklachten te achterhalen. Meer info vindt u hier.

JEUGDFITNESS

Elke week is er een Jeugd Fitness uurtje bij Fysio 4 Den Bosch. Deze is er voor kinderen die graag zouden willen beginnen met fitness, maar die op een gewone sportschool nog niet terecht kunnen. Onder begeleiding van kinderfysio Anna leren ze de eerste beginselen van de fitness sport, zodat ze op een veilige manier krachtoefeningen kunnen uitvoeren. Nu ook op maandag van 18.00 -19.00 uur. Meer info over Jeugd Fitness.

MINDFULNESS

Mindfulness bij Fysio 4 Den Bosch!
Sinds kort geeft onze fysiotherapeut LaraMindfulness trainingen. Op zaterdag 1 juni geeft ze een GRATIS introductieles
Dit is een les ter introductie van het Mindfulness traject en is van 13.00 tot 14:30 uur. Deze les heeft beperkte plaatsen beschikbaar en je kunt je aanmelden via info@nijscare.nl.
Meer info vind u op onze site.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch