fbpx
Selecteer een pagina

SPORT MEDISCHE BEGELEIDING

Nu de vakantie voorbij is begint het sportseizoen weer! Fysio 4 Den Bosch biedt sinds kort sportclubs medische begeleiding.

Fysio 4 Den Bosch heeft een tool ontwikkelt om de fitheid en prestaties van een speler in kaart te brengen genaamd het Spelers Volg Systeem.

Bij goedkeuring van speler kan zowel de trainer, verzorger, fysiotherapeut en uiteraard de speler zelf zijn fitheid verbeteren en volgen zodat dit waar nodig kan worden bijgestuurd.  

Voor meer informatie download de folder of klik op deze link

RUGKLACHTEN

Heeft U (terugkerende) klachten aan de rug? En wilt u deze klachten op de best mogelijke manier verminderen? Dan zijn onze klachtgerichte behandelprogramma’s een mogelijke langdurige oplossing voor uw klachten. Door een traject te starten waarbij uw klachten fysiek worden behandeld en de belastbaarheid wordt getraind kunnen de klachten voor de lange termijn worden verbeterd. Voor meer informatie klik hier.

LICHAAMSTHERAPIE

Vanaf augustus is Suus van Suus Lichaamstherapie aanwezig om mensen te behandelen. Naast coaching past Suus verschillende vormen van therapieën toe namelijk: cranio sacraal therapie en neurale integratie. Neurale integratie is een unieke vorm van diagnostiek en behandeling van het centraal zenuwstelsel in Nederland. Met een craniosacraal behandeling richten we ons onder andere op het bindweefsel. Klik hier voor info.

Heeft u in de vakantie toch wat minder gesport dan u had gehoopt. Bij ons kun je ook terecht voor Fysio Fitness. Je traint dan in kleine groepen onder begeleiding. De ideale manier om in beweging te komen en te blijven. Meer info.

Met sportieve groeten,
Team Fysio4DenBosch

Bent u opzoek naar een praktijkruimte? Mail dan voor meer info naar: admin@fysio4denbosch.nl