fbpx
Selecteer een pagina

FIT HET VOORJAAR IN

Wie begint het voorjaar niet met goede voornemens? Gezonder leven, meer sporten, meer naar buiten..
We zijn benieuwd hoe het er bij u voor staat. Wij van Fysio 4 Den Bosch helpen u graag met het in beweging blijven en voorkomen van klachten. Dit kan individueel of in teamverband. Kijkt u mee voor onze mogelijkheden.

FYSIO FITNESS

Komt u net terug van een blessure, ziekte of aandoening dan kan fitness een belangrijke rol spelen bij de revalidatie. Het is dan niet verstandig alleen aan de slag te gaan. Bij ons krijgt u persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut. Tijdens en na een periode van training voel je je energieker en sterker. Wil je meer informatie over sporten bij Fysio 4 Den Bosch klik dan op de link.

PILATES

Leer vertrouwen terug te winnen in je lijf en haar opnieuw te leren kennen! In de klinische Pilates lessen richten we ons op gecontroleerde kracht oefeningen uitgevoerd in de lengte van je spieren voor een open en rechte houding. Lara de Nijs kijkt vanuit een fysiotherapeutisch oogpunt naar de uitvoering van de oefeningen. Vanaf nu twee keer in de week bij Fysio 4 Den Bosch! Kijk voor de mogelijkheden op onze site.

OBESITAS

Wilt u zich graag fitter voelen en beter in je lijf zitten? Onze fysiotherapeut Iris en diëtist Floor hebben een beweegprogramma ontwikkeld voor mensen met overgewicht.

Met als doel een leefstijl te ontwikkelen die u na twee maanden zelfstandig vol kan houden.
Wilt u meer informatie over het beweegprogramma klik dan hier.

TRIMTOESTELLEN

Plaatsing trimtoestellen in de buurt
Twee initiatiefneemsters zijn een petitie gestart om draagvlak te creëren voor het plaatsen van fitness toestellen in het Prins Hendrik Park of de Antoon der Kinderenlaan. Het enige wat u hoeft te doen is op deze link te klikken, uw naam in te vullen en vervolgens op de groene balk daaronder klikken. Wij moedigen dit initiatief heel erg aan, u ook?

KINDERFYSIO

Wist u dat eén op de vijf kinderen last heeft van groeipijnen in de benen. Onze kinderfysiotherapeut Anna van Zon heeft er een blog over geschreven, wat de oorzaak is en wat kun je ertegen doen.

Like ook haar Facebookpagina voor leuke tips en weetjes over de ontwikkeling van uw kind.

VEEL PLEZIER

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief! Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat natuurlijk graag.

Maandag en dinsdag met de carnaval is de praktijk gesloten. Vanaf woensdag 14 febr staan we weer voor u klaar. Wij wensen iedereen die carnaval gaat vieren, gezellige dagen toe!
Team Fysio 4 Den Bosch