fbpx
Selecteer een pagina

MINDFULNESS

Onze therapeut Lara is naast fysiotherapeut ook mindfulness docent. Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat mindfulness staat voor het helemaal wakker zijn en zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt. In September start zij met haar eerste mindfulness traject waarvoor u zich nu kan aanmelden.

PILATES

Pilates is een methode van rustig en gecontroleerde mat oefeningen die zorgen voor een krachtige core, flexibiliteit en een juiste rechte houding. Met de verschillende pilates cursussen die Lara heeft gevolgd en haar fysiotherapeutische achtergrond heeft ze pilates tot een ander niveau kunnen brengen.

Lara geeft nu les op de dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagochtend, en gaat vanaf September op woensdagochtend les geven. Meld uzelf vast aan!

HANDEN FYSIO

Handen Fysio Den Bosch (Claudette Schreuder) verzorgd hand- en polstherapie binnen de praktijk van Fysio 4 Den Bosch. Vanuit haar kennis en expertise die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd in combinatie met een specialistische studie voert ze haar behandelingen uit. Voor meer informatie over handtherapie en specifieke klachten kunt u kijken op de nieuwe website van de Handen Fysio Den Bosch.

SUUS GROOT

Fysio 4 Den Bosch werkt met verschillende partners, zo kunt u binnen onze praktijk terecht bij  Suus Lichaamstherapie voor neurale integratie. Neurale integratie is een unieke vorm van diagnostiek en behandeling waarbij kennis over het centraal zenuwstelsel inclusief hersengebieden wordt toegepast om de functionaliteit van uw lichaam te testen.

Meer weten? In deze video verteld Suus meer over neurale intergatie.

CRANIO SACRAAL

Ons hele lichaam kan goed functioneren, dankzij de elasticiteit van bindweefsel. Door verschillende oorzaken kan de elasticiteit van dat bindweefsel verminderen. Met een cranio sacraal behandeling richten we ons onder andere op het bindweefsel. Vaak kan de cranio sacraal therapie u helpen een relatie te leggen tussen uw klachten, uw gevoelsleven en eventuele terugkerende patronen.

VAKANTIE THERAPEUTEN

In de maanden augustus en september zal het voorkomen dat uw fysiotherapeut in verband met vakantie 2 of 3 weken niet aanwezig is. We zullen ons best doen dat u, indien gewenst, behandeld wordt door een andere fysiotherapeut. Heeft u dat liever niet? Laat het ons weten, dan plannen wij de volgende afspraak in na uw therapeut’s vakantie.

Bedankt!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief! Wij hopen dat je hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch