fbpx
Selecteer een pagina

NIEUWE LOCATIE!

Vanaf deze maand hebben wij een tweede locatie voor Fysio 4 Den Bosch in Sport-gezondheidscentrum de Dieze. Deze praktijk is gelegen aan Werfpad 6 en u kunt hier terecht bij de therapeuten VictorMarli en Niels. Komt u graag met de auto naar de praktijk? Dan is dit een fijne locatie voor u! Deze vestiging is namelijk erg goed te bereiken met de auto en heeft ook veel parkeermogelijkheden. 

NIELS LUCAS

Sommige mensen kennen hem misschien al van zijn tijd bij Fysio 4 Den Bosch op de van Berckelstraat, nu werkt hij op locatie de Dieze. Niels is al ruim 8 jaar fysiotherapeut en heeft een echte passie voor het verhelpen van klachten. Hij is gespecialiseerd in het revalideren/trainen van chronische doelgroepen zoals COPD/longziekten, niet-aangeboren hersenletsel, hart-en vaatziekten, hartfalen, onclogie en diabetes. 

MINDFULNESS

Het eerste mindfulness traject van dit jaar kan van start! De (tot nu toe) geplande trajecten:

Woensdag 12 februari (Nog 2 plaatsen vrij)
Mindfulness traject (8 lessen van 2 uur)
Tijd: Iedere woensdag 20:00 tot 22:00

Woensdag 9 September 
Mindfulness traject (8 lessen van 2 uur)
Tijd: Iedere woensdag van 20:00 tot 22:00

Heeft u interesse of vragen? Meld je aan, of neem contact op met info@nijscare.nl

NIEUWE WERKKLEDING

De mooie nieuwe werkkleding voor ons team is binnen!  We hebben nu polo’s, trainingsjacks en shirts met lange mouwen én natuurlijk allemaal met Fysio 4 Den Bosch logo. Fijn dat alle therapeuten er weer netjes bij kunnen lopen. Kwaliteit kleding voor kwaliteit personeel!

WORKSHOP

Op woensdag 25 Maart geeft Paula Genugten (osteopaat bij Fysio 4 Den Bosch) en het team van Burnoutpreventie Brabant een workshop genaamd “Je stress te lijf”. Deze 2 uur durende workshop gaat over hoe stress ontstaat en wat het met je doet. Daarnaast krijgt u praktische tips voor de weg terug naar herstel. Oefeningen die makkelijk zijn in te passen in het dagelijks leven om lekker in je vel te komen of te blijven. 

Wij zijn een sportieve samenwerking aangegaan met voetbalvereniging TGG om de selectie en andere elftallen te begeleiden.

Het selectie-elftal heeft een Screening, Analyse en Performance meting gekregen aan het begin van het seizoen en de spelers worden gevolgd middels ons spelervolgsysteem. Hierdoor kunnen trainer, speler en therapeut inzicht krijgen in haar presteren en fitheid.

REUMA

Reumatische aandoeningen gaan meestal gepaard met klachten op het gebied van bewegen. De behandeling van onze fysiotherapeuten richt zich daarom voornamelijk op het verminderen of opheffen van de beperkingen in het dagelijks leven.

Heeft u klachten en wilt u er graag iets aan doen? Neem contact op met onze praktijk!

Heel erg bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Wij hopen dat u hem met veel plezier hebt gelezen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag.

Met sportieve groeten,

Team Fysio 4 Den Bosch